Луцьк: кличуть на благодійний аукціон

Луцьк: кличуть на благодійний аукціон
У Луцьку відбудеться благодійний аукціон з продажу картин художників, учасників мистецького проекту «ARTTalentscollections/Sale-exhibition».

Також відвідувачі зможуть побачити виставу від студії Наталії Журавльової «Долина ельфів».

Захід запланували 22 січня в Палаці культури Луцька.

Початок о 12:00.

Вхід вільний.

Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва та вистави, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strongchildren».

А саме - на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де буде розроблено та впроваджено системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами. Щоденно реабілітацію зможуть отримувати 15-20 осіб. Центр реабілітації знаходиться в с. Вишнів(Ківерцівський район).

В цьому напрямку вже багато зроблено. Спільними зусиллями батьків планується придбати коня (кошти зібрані).Також уже отримана вагома фінансова допомога на купівлю землі та приміщення (стайні). Залишилося ще зробити ремонт. Попередній кошторис ремонтних робіт складає мільйон гривень.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ВІДКРИТТЯ МИСТЕЦЬКОГО ПРОЕКТУ

Картини для аукціону надали: Дмитро Березюк, Павло Варварик, Оксана Гузь, Людмила Бойчук, Катерина Глушко, Марина Лктіонова, Наталія Моніч, Альона Горошко (Sun), Оксана Тарасюк, Ірина Зиза.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.