Боржники у Луцьку стали частіше оформлятися на роботу офіційно

Боржники у Луцьку стали частіше оформлятися на роботу офіційно
Після того, як у Луцьку конфіскували та продали квартиру через борги за комунальні послуги, мешканці міста почали офіційно працевлаштовуватися, аби виконавчі провадження про стягнення заборгованості направляли на роботу.

Про це йшлося під час прес-брифінгу у головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 18 січня, - пише Конкурент.

Зі слів начальника ГТУ управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика, прецедентів із конфіскації майна за комунальні борги після єдиного випадку у 2016 році та станом на січень 2017 року не було.

Як розповів заступник начальника головного територіального управління юстиції в області з питань державної виконавчої служби Сергій Харченко, боржника неодноразово викликали та повідомляли про можливу реалізацію майна.

«Він приходив, ознайомився з матеріалами виконавчого провадження. При передачі майна на реалізацію було з'ясовано, що в нього є інше майно і є де проживати. Після того випадку люди почали більше працювати, влаштовуються офіційно на роботу та повідомляють нас про те, що вони працюють і щоб рішення направляли їм на роботу. Виконавці направляють провадження про стягнення заборгованості у розмірі 20 % від заробітної плати», – резюмував він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Боржники у Луцьку стали частіше оформлятися на роботу офіційно
18 січень, 2017, 17:12