У лучанки в маршрутці вкрали гаманець: жінка шукає документи

У лучанки в маршрутці вкрали гаманець: жінка шукає документи
Гаманець із документами вкрали в мешканки Луцька Оксани Савчук в маршрутці №10. Жінка просить допомогти повернути втрачене.

Про це вона написала у себе на сторінці у Facebook.

«Любі друзі! Вчора ввечері (близько 18 години) зі мною трапилася халепа – у маршрутці № 10 у мене витягли із сумочки гаманця (виходила я на зупинці,що навпроти церкви «ФІМІАМ»). Було там у ньому трохи грошей,банківські карточки, візитки,важливі для мене дрібнички (але не це найприкріше), найголовніше – у гаманці було посвідчення ДИТИНИ-ІНВАЛІДА, МІЖНАРОДНИЙ РЕЦЕПТ НА ЛІКИ, НАПРАВЛЕННЯ НА ОБСТЕЖЕННЯ дитини... » – пише вона.

«Дуже прошу, якщо десь бачитимете гаманець у районі ДПЗ або ПОСВІДЧЕННЯ чи інші документи на ім’я САВЧУКА ІЛЛІ ЮРІЙОВИЧА (можливо, злодюжки десь викинуть), дайте знати...», – просить вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я сам бачів люба марштрука якщо багато людей то одна жинка вік 45-55 сіра куртка зкапішоно закрила і не платила но руки карманак лазила і в сумку я сам бачів і показав люди інши кажу карманах лазить а люди мовчать но хочу полицію казати но нема доказ треба щоб марштрутки камера НЕМА
Відповісти
Останні новини
У лучанки в маршрутці вкрали гаманець: жінка шукає документи
18 січень, 2017, 14:40