Стильний Луцьк: Олена Григоренко

Стильний Луцьк: Олена Григоренко
Олена Григоренко, 25-річна веб-дизайнерка

Олена зацікавила нас своєю яскравістю, неповторністю і, водночас, вмінням бути різною, гарно виглядати і відповідно поводитись, як у вишуканому одязі, так і у простому кежуалі.

Дівчина - творча особистість, тому з легкістю змішує різні стилі одягу та палітру, що дає змогу виглядати на усі 100.

Олена багато подорожує, відвідала понад 10 країн світу, каже, що подорожі надихають, заряджають енергією на створення чогось нового. Вільний час проводить за книгами, надає перевагу виданням про саморозвиток та ізотерику. Обожнює тварин, природу та передачі про них. Також полюбляє декорувати середовище, створювати композиції, ікебани.

До речі, Олена займається йогою та різними видами спорту. За її словами, музика – частина життя, залежно від настрою це або якісь «хіти сезону», або «музика для душі». Перші- для веселощів, інші - для щастя, бо з ними пов’язані дитинство, приємні моменти, хороші емоції.

Між тим, Олена стежить за своїм харчуванням, вживаючи максимально корисну їжу, але, за великого бажання, не відмовляє собі і в смаколиках.

У повсякденному вбранні панянка обирає кежуал – для зручності, але має і достатню кількість «підборів» для образів «на вихід».

«Біжутерії вистачає до всіх «прикидів», якщо вона доречна. А з ювелірних виробів люблю лаконічність. Вважаю, що на пальцях обручок повністю достатньо, не потрібно одягати на себе все, що є», - ділиться Олена.

Героїня рубрики полюбляє костюмовані тематичні вечірки, адже там можна перевтілюватись в будь-які образи.

За гороскопом Олена - Близнюки. Дівчина жартує, що такі вже ті близнюки, «все в одному флаконі», часто не можуть виокремити улюблене або любити якусь одну річ більше за іншу.

Поради від Олени:

Подивитися: «Теорія Брехні»
Послухати: Candy Dalfer – Lily WasHere
Посмакувати: суші
Почитати: «Століття Якова»

«Глем-кежуал»

Стиль кежуал має досить різноманітні напрямки: сімпл, смарт, шик та інші. Досить часто кежуал поєднують із іншими стилями – глем, рок, гранж.

В одному з образів героїня рубрики вибрала рвані джинси H&M, сорочку – House, рюкзак DanielePatrici. Шапка із аплікацією, черевики та парка – ноунейм.

Цікаво, що парку рожевим хутром дівчина оздобила власноруч.



«Елегантний шик»

Традиційним та теплим вбранням на зиму вважають шубу. Елегантно та вишукано дивиться невисокий каблук та маленька сумочка, яка доповнює образ.

Олена одягнула сіро-блакитну шубу Actors, чоботи Estro, сумка - CarlaBerry.



«Лаконічний велюр»


На дівчині - вишукана велюрова сукня IsabelGarcia та класичні туфлі-човники від Kazar.



Особливе місце в гардеробі кожної дівчини займають прикраси. Олена має велику колекцію аксесуарів, але улюбленими залишаються персні із білого золота та сережки із дорогоцінним камінням.

Також однією із улюблених прикрас у дівчини є вінок, який вона часто використовує у різних образах.



Оцінювати образи Олени взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець.

«Перший образ створений для зручності та комфорту. Куртка та взуття пасують одне одному, та рожевий «пушок» дуже випадає з контексту. Сорочку я б радила заправити в джинси, добре, якби це були «MomJeans», це б візуально зробило дівчину вищою.

Другий образ дуже елегантний. Видно, що дівчина детально працювала над загальною композицією. Кольори пальтечка перегукуються із взуттям та сумкою, червоний колір на губах та нігтях, намистини зустрічаються теж в трьох місцях.

Третій образ дівчини пропагує модну тенденцію цього сезону. Оксамитові сукні, штани чи блузи зараз актуальні, як ніколи раніше. Відразу видно, що наша героїня намагається рухатися в ногу з часом. Образ підібраний вдало, усе в гармонії, як один комплекс. Вінок чудово поєднується з ґудзиками на сукні».

СТЕЖТЕ ЗА ГРУПОЮ СТИЛЬНОГО ЛУЦЬКА В FACEBOOK

Текст Ольга ВАЛЯНІК, фото Павло БЕРЕЗЮК

Редакція ВолиньPost дякує кафе "Ідем Зайдем", що на вулиці Богдана Хмельницького, за допомогу в створенні світлин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка гарна дівчина.
Відповісти
Зауваження стилісту Горобець - рожевий пушок пасує до кольору помади. Тому все в Лєни Круковської чікі-пікі
Відповісти
Хороший стоматолог міг би довершити чарівність панянки ;)...
Відповісти
Останні новини
На Волині – дві пожежі
19 січень, 2017, 12:26
Стильний Луцьк: Олена Григоренко
19 січень, 2017, 12:00