У Луцьку викрили шахрайку

У Луцьку викрили шахрайку
У Луцьку викрили псевдоволонтерку, яка збирала гроші на благодійність.

Так, 17 січня із соціальної мережі ВКонтакті стало відомо, що користувач з іменем Ольга Брилюк здійснює збір коштів нібито на лікування онкохворої 17-річної дівчини у Луцьку, - передає Інформаційне агентство Волинські новини.

Жінка назвала себе волонтером та представляється працівницею Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», при цьому вказує реквізити власної банківської картки на ім’я Богдан Ольга Володимирівна - для збору коштів.

Працівники Фонду наголошують - Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» не здійснює збору коштів з метою благодійної допомоги, а Ольга Брилюк ніколи не була працівником Фонду «Тільки разом».

Ольга Богдан (у соцмережі Ольга Брилюк) розгорнула «діяльність» у закритій групі «Девичьи секреты».

Як з’ясувалося, чимало небайдужих громадян виявили бажання допомогти хворій дівчині. Щоправда, ані прізвища хворої, ані документів Ольга Брилюк не надавала, посилаючись на зайнятість – мовляв, «не розірвуся».

Голова правління благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук, яка спілкувалася з цього приводу з керівником обласного онкодиспансеру і керівником онковідділення дитячої лікарні, з’ясувала, що така хвора не проходить лікування в їхніх закладах. Про це вона повідомила у коментарі ІА Волинські Новини.

Більше того, Ольга у своїх постах не врахувала той факт, що діти до 18 років не можуть лежати в онкодиспансері, адже до досягнення 18-річного віку вони лікуються в дитячій лікарні. А дівчині, якій нібито потрібні кошти, вказує авторка неправдивого повідомлення, 17 років.

Дві волонтерки, які спілкувалися з Ольгою Брилюк, звернулася на Фонд, щоб уточнити дані цієї особи. Власне, таким чимом у Фонді й дізналися про цей збір коштів.

Після того, як на сторінці групи «Девичьи секреты» у соцмережі з'явилися застереження щодо достовірності інформації, наданою Ольгою Брилюк, ця особа видалила всю переписку на цю тему. Однак учасниці спільноти, які вели з нею розмову, надали ІА Волинські Новини скріншоти переписки, які публікуємо нижче.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке ж воно дурне.....
Відповісти
І що далі?! Викрили.А покарання?! Це ж справа правоохоронних органів. Де іх роз'яснення для населення Луцька?!
Відповісти
Грамотна с...ка. Лікі, чі, такіх, скідати , такіми !!!!!!
Відповісти
Пізду на голову натянути Шалавааа
Відповісти
Знаю цю шмару. Жила на ГПЗ на Шота Руставелі. У неї тут стільки "друзів", вийшла заміж за баригу згоранського там і живе.
Відповісти
Ціна телки - бокал пива в Наталці.
Відповісти