Назвали найкривавіші аварії у Камінь-Каширському районі

Назвали найкривавіші аварії у Камінь-Каширському районі
На території Камінь-Каширського району протягом 2016 року зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками.

Про це повідомили у секторі моніторингу Камінь-Каширського відділу національної поліції, – пише Район.Камінь.

29 січня 2016 року 2016 року о 23.00 до чергової частини Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що близько 22:50 у місті Камінь-Каширський на вулиці Воля трапилась аварія з постраждалими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативною групою було встановлено, що 26-річний житель міста Каменя-Каширського, керуючи автомобілем Opel Combo, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, що призвело до наїзду на 31-річного пішохода, який лежав на проїжджій частині дороги.

Постраждалого доправили в реанімаційне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні, де він помер.

25 грудня 2016 року о 19.00 до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Нуйно Камінь-Каширського району трапилася ДТП з постраждалими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 58-річний житель села Грудки, керуючи автомобілем марки «ВАЗ-2102», рухаючись автошляхом Ковель – Камінь-Каширський, в межах населеного пункту села Нуйно,в темну пору доби не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 68-річну жительку села Нуйно. Жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення центральної районної лікарні, де і померла.

13 жовтня 2016 року о 21:21 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня близько 21:15 у місті Камінь-Каширський трапилась дорожньо-транспортна пригода з посраждалими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 40-річний житель міста Каменя-Каширського, керуючи автомобілем марки Mercedes Benz Vito, скоїв наїзд на 61-річного пішохода. Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

24 липня 2016 року о 20:30 до відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від невідомої особи про те, що о 20:30 поблизу села Грудки Камінь-Каширського району трапилась ДТП із постраждалими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що неподалік від села Грудки на автошляху сполученням Камінь-Каширський – Любешів 26-річний житель села, рухаючись на власному автомобілі марки Volkswagen T4 не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись із керуванням, з'їхав у канаву.

Від отриманих травм водій помер на місці події.

4 лютого 2016 року о 16:45 до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від чергової медсестри приймального відділення Камінь-Каширської Центральної районної лікарні про те, що близько 16:30 до них доставлено 22-річного жителя села Ворокомле Камінь-Каширського району з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма.

Його госпіталізували в реанімаційне відділення Камінь-Каширської лікарні. При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 16:00 в селі Ворокомле чоловік, керуючи власним мотоциклом марки Viper 125, не вибрав безпечної швидкості руху та вдарився об дорожнє покриття, від чого отримав тілесні ушкодження.

Наступного дня постраждалий, не приходячи до свідомості, від отриманих травм помер.

31 грудня 2016 року о 07:30 зі служби 102 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Камені-Каширському трапилась ДТП з постраждалими.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група становила, що 35-річний житель міста, керуючи власним автомобілем марки Kia Sorento, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

В автомобілі на момент ДТП перебувало троє осіб із Каменя-Каширського. Водій та 35-річний пасажир загинули на місці, а 34-річний житель міста був госпіталізований в Камінь-Каширську центральну районну лікарню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.