У Луцьку через сніг – катастрофа з дорогами: патрульні пишуть міськраді «листи щастя»

У Луцьку через сніг – катастрофа з дорогами: патрульні пишуть міськраді «листи щастя»
Після несприятливих погодних умов на дорогах Луцька утворилась значна ямковість та вибоїни, провали та осідання, на деяких ділянках дорожнє покриття практично зруйноване.

Про це йдеться в листі патрульних до Луцької міської ради, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Зокрема в деяких місцях глибина вибоїн сягає 7-20 сантиметрів, хоча, згідно з ДСТУ, не повинна перевищувати 4 сантиметри. «Усе це створює загрозу безпеці дорожнього руху, адже часто водії змушені виїжджати на смугу зустрічного руху та порушувати ПДР, уникаючи потенційної небезпеки для себе і своїх автомобілів», – пишуть патрульні.

Передусім, за повідомленням, це стосується доріг, де проходять маршрути загального користування: вулиці Мамсурова, Окружна, Ківерцівська, Ковельська, Володимирська, Червоного Хреста, Винниченка, Набережна, Рівненська та інші.

«Відтак, Патрульна поліція рекомендує виділити кошти на ліквідацію ямковості та усунути недоліки, як тільки дозволятимуть погодні умови», – зазначають правоохоронці.

Загалом від початку року сектор безпеки дорожнього руху УПП у Луцьку видав 17 вимог на департамент житлово-комунального господарства міської ради та КП «Луцьксвітло» – щодо ліквідації слизькості, встановлення або заміни дорожніх знаків, а також роботи світлофорних об’єктів. Деякі дорожні знаки замінюють, аби вони відповідали вимогам ДСТУ. За інформацією працівників сектору, усі вимоги наразі виконують.

Окрім того, видали 1 протокол за ч.4 ст.140 КУпАП на працівників дорожньо-експлуатаційної дільниці, які обслуговують дорогу в селі Струмівка, де нещодавно трапилась ДТП саме через слизьку дорогу. Протокол направили до суду, в разі позитивного рішення – на дільницю накладуть штраф. На цю ж дільницю видали припис, аби працівники посипали дорожнє покриття та забезпечили безпечний рух.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зверніть увагу на тротуари по Соборності біля Там-Таму. Там "каша" снігова,а знизу льод. Дуже часто падають і травмуються люди.
Відповісти
А бліндаж, інакше не назвеш, який півроку ріс із тріщини на покритті на перехресті Гордіюк та Кравчука, який безпосередньо впливає на безпеку ДР, бо знаходиться фактично на перетині двох вулиць, УПП не бачить??? Одна ямисько на КМ дороги, треба чекати поки підземні комунікації видно буде, чому не накладено припис на відповідача??
Відповісти
Останні новини
У Луцьку через сніг – катастрофа з дорогами: патрульні пишуть міськраді «листи щастя»
19 січень, 2017, 11:06