У Нововолинську – податкова заборгованість у 3 мільйони

У Нововолинську – податкова заборгованість у 3 мільйони
Податкова заборгованість у Нововолинську перевищила вже 3 мільйони гривень.

Про це заявив мер Нововолинська Віктор Сапожніков, - повідомив ВРД НТКУ.

За словами начальника управління фінансів Нововолинської міськради Галини Бурочук, торік обсяг бюджету Нововолинська перевищив 400 мільйонів гривень, що на 114 мільйонів більше ніж 2015-го.

«Виконання бюджету міста забезпечене на 103,8% до затверджених бюджетних призначень. Надходжень власних – 105 мільйонів гривень, додатково отримано 3,9 мільйона, а до затвердженого бюджету на протязі року отримано 26,8 мільйона гривень. По селищному бюджету перевиконання склало 59 тисяч гривень, а з початку року – 159 тисяч гривень. Порівняно з минулим роком, доходи загального фонду до міського бюджету збільшилися до 7,2 мільйона гривень або на 134%», – повідомила Галина Бурочук.

Міський голова Віктор Сапожніков повідомив, що на потреби медицини додатково спрямували 10 мільйонів гривень, 12 мільйонів — на освіту:

На жаль, є проблеми з наповненням міської казни.
«Мене не радує тільки те, що у нас більше 3 мільйонів уже є податкової заборгованості. Тому я звертаюся до податкової і фінансового управління і до своїх заступників, які ведуть ці галузі. Нам треба зменшити накопичування податкового боргу. Думати, як поповнити міську казну. Є проблеми. На жаль, шахти не платять у міський бюджет, але ми змушені займатися проблемами шахтарів. Тією ж десятою шахтою, яка є перспективою вугільної галузі. На жаль, інвестор сьогодні не дуже прагне вкладати фінанси, бо йде війна, є нестабільність. Але, тим не менше, і за іноземними вкладами, і по заробітній платі, і за доходами ми прогресуємо й займаємо непогане місце», - заявив Сапожніков.

Загальний обсяг кошторисних призначень міського бюджету 2017 року – 367,552 мільйона гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську – податкова заборгованість у 3 мільйони
19 січень, 2017, 14:47