Лучанин про Швецію: Шведи мало користуються готівкою

Лучанин про Швецію: Шведи мало користуються готівкою
Швеція – це мальовнича, педантична та процвітаюча країна Європи. Герой нашої рубрики - помічник міського голови Луцька Богдан Гончарук відвідав її з робочим візитом та розповів ВолиньPost про досвід функціонування громад, особливості національної кухні та великий сором шведів.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK

Публікуємо уривок зі статті:

Карткова система. Шведи не користуються готівкою, принаймні я не бачив такого, лише картки. Податкова організація Швеції щороку присилає людині роздруківку заповнену форму декларації за попередній рік – так вони позбулися корупції.

Особливість. У Швеції на касі мою картку Приватбанку термінал зчитав в разів 20 швидше, ніж в Луцьку. А в нас борода може вирости, поки її зчитають.

Секрет процвітання. В Швеції існує абсолютно сформована відповідно до природних ресурсів мережа розселення громадян. І ті, хто постійно займався певною роботою, розвивали певне господарство, вони й дотепер працюють, завдяки впровадженню сучасних технологій.

Природа дуже подібна до північного Полісся: пісок та хвойні дерева. Але в них більше кам'янистих вкраплень.

ЧИТАТИ СТАТТЮ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про Швецію може більше розповісти колишній лучанин, а нині - мешканець тієї країни Костя Жовна. Готуйте відро голірки...
Відповісти
А французи взагалі нею не користуються і що з цього, пишуть різну дурню, не пишуть тільки про те який там високий соціальний захист малозабезпечених, яким держава кваири знімає і квитки в театр надає
Відповісти
того і Коломойский завжди небритий
Відповісти