У Луцьку меценат влаштував сюрприз для малозабезпечених родин

У Луцьку меценат влаштував сюрприз для малозабезпечених родин
У Луцьку депутат міськради Петро Нестерук до завершення циклу новорічно-різдвяних свят підготував для малозабезпечених родин сюрприз: сім’ї отримали продуктові набори та солодощі для дітей. Для 15 дітей депутат вже традиційно оплатить харчування в школі №17.

Натомість школярі підготували для мецената святковий міні-концерт. Вечір відбувся 19 січня.

«Хочу побажати нам, хай ця чиста, освячена вода змиє все темне, нехороше і неприємне. А наші душі і серця хай наповнить радістю», - зазначив заступник міського голови Андрій Киця. Він подякував Нестеруку, що він не залишається байдужим та допомагає тим, хто опинився у скрутній ситуації. Мовляв добре, що бізнес став соціально відповідальним та підставляє своє плече, аби зробити життя ближніх трохи комфортнішим.

Привітала присутніх зі святом й очільниця Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, яка зазначила, що усі багато працювали, аби допомогти мамам та діткам.

«Нам приємно, що нашу соціальну роботу доповнюють люди, які небайдужі, нам приємно, що депутати виконують свої обов’язки, адже це вже не перша акція, яку ми проводимо спільно»,- сказала Галан.

Діти разом із вчителями організували для мецената невеличке свято. Спочатку школярі презентували різдвяні пісня та театралізоване дійство, із яким виступали на фестивалі колядок. Згодом виставу показала молодь із клубу «МИ+».

Сам Петро Нестерук привітав з святами, що минули. У районі є досить багато малозабезпечених сімей, які потребують не лише матеріальної підтримки, а й уваги. Обранець лучан зазначає, що хотілося б допомогти усім, тому він по змозі допомагає тим, хто потребує.

«Зараз маємо останні новорічні свята, і в ці дні, перед тим, як повернутися до буднів, хотілося б зробити дітям якісь подарунки», - підсумував депутат.

Тож для 15 дітей передали сертифікати від Благодійного фонду Петра Нестерука "Дізар" на безкоштовне харчування в школі №17, а родинам вручили продуктові набори. Дітки отримали солодкі подарунки, якими вітали й колядників, які продемонстрували чудовий виступ.

«Допомога наче не здається такою значною. Та кожного разу, коли б ми не зверталися, чи то щодо утеплення школи, Петро Каленикович завжди сприяє нам», - зазначив директор школи №17 Олег Мах. Тож завдяки співпраці міської влади та депутатського корпусу вдається покращити умови навчання дітей. За словами директора, у цьому питанні Петро Нестерук грає «першу скрипку». Тож вже не перший рік депутат фінансує харчування для дітей.

Раділи такому подарунку й мами діток, які тримали сертифікати.

«Мені дуже важко, бо я одинока мама. Дякую за допомогу», - каже Ольга Сколінчук. Родина залишилася без тата, тож виживати лише на зарплату мами складно. Тож цього року її маленький школяр Владислав зможе не хвилюватися. За словами мами, приємно вона вражена й концертом, адже любить яскраві та натхненні виступи школярів.

Підтримує слова колеги мама іншої школярки.

«У мене троє діток. І хоч здається, що на харчування потрібна невелика сума, за місяць набігає. Трохи важко мені. Тому я щиро вдячна за те, що нам надають таку посильну допомогу», - розповіла Лілія Воробей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку меценат влаштував сюрприз для малозабезпечених родин
20 січень, 2017, 10:52