Волинський тендер у 300 тисяч доларів: назвали претендентів

Волинський тендер у 300 тисяч доларів: назвали претендентів
У тендері на постачання комп'ютерного обладнання для реєстру індивідуального серцево-судинного ризику на Волині взяли участь три фірми.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА» у Facebook.

Три фірми виявили бажання поставити волинянам комп'ютерне обладнання для ведення медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області». Публічне розкриття пропозицій тендеру NСВ № 6.2.3, оголошеного у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», відбулося 19 січня.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк, розпочинаючи процедуру розкриття тендерних пропозицій, поінформував, що надійшло три тендерні пропозиції. Їх оприлюднювали у порядку надходження.

Отож, ТОВ «Фірма «ВАЛТЕК» (Україна) запропонувала ціну в 293,998 тисячі долара, ТОВ «Науково-виробниче підприємство «ЕНГЛЕР» (Україна) – 365 тисяч доларів, а ТОВ «Техніка для бізнесу» (Україна)– 299,993 тисячі доларів. Під час заходу зауважень щодо порушення цілісності конвертів або щодо оголошеної інформації чи процедури розкриття від присутніх представників учасників торгів не було.

Наразі триває оцінка поданих пропозицій. Тож переможця тендерних торгів оголосять після її завершення.

Нагадаємо, що Субпроект «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» реалізується у рамках Проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Одним із його компонентів є створення реєстру індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області, його впровадження та забезпечення технічної підтримки. А це, своєю чергою, потребує закупівлі відповідного комп’ютерного обладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки три фірми назвали? он у першому ряду сидить з директор Апельсина, для довідки власник фірми - депутат міськради Микола Яручик. Цікаво, хто виграє тендер )))
Відповісти
то нічого що розрахунки повинні відбуватись у нац. валюті?
Відповісти
Останні новини
Волинський тендер у 300 тисяч доларів: назвали претендентів
20 січень, 2017, 11:49