Чоловікові дали рік за вкрадений бідон

Чоловікові дали рік за вкрадений бідон
Нещодавно Ратнівський районний суд Волинської області присудив місцевому жителю один рік умовно за викрадення алюмінієвого бідона.

Про це повідомляють у прес-службі волинської міліції.

До ратнівських міліціонерів звернувся чоловік, який повідомив, що з приміщення його літньої кухні зник алюмінієвий бідон ємкістю 40 літрів.

Правоохоронці встановили, що потерпілому час від часу допомагав по господарству місцевий житель, який у свою чергу добре знав, де і що у літній кухні чоловіка лежить. Виявилося, що навесні помічник прийшов до господаря позичити грошей, однак вдома його не застав. Зважаючи на це, прихопив із собою алюмінієвий бідон, який згодом за 30 гривень продав сусідці. Виручені гроші витратив у продовольчому магазині.

Проти зловмисника було порушено кримінальну справу. Ратнівський районний суд Волинської області присудив чоловіку покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки та 6 місяців. На основі детально вивчених матеріалів справи суд звільнив підсудного від відбуття покарання, якщо протягом року чоловік не вчинить нового злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країна жахів. за таке - максимум штраф. нехай саджають тих кто краде мільйони.
Відповісти
Останні новини
Чоловікові дали рік за вкрадений бідон
23 жовтень, 2012, 17:45