«Roshen» закриє свою фабрику у Липецьку

«Roshen» закриє свою фабрику у Липецьку
Корпорація "Roshen" прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики (Росія).

Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин, повідомили в прес-службі корпорації, - пише Корреспондент.
\

"Корпорація Roshen зупиняє виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики. Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин. Повна зупинка виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів запланована на квітень 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що арешт майна Липецької фабрики, накладений Слідчими комітетом РФ в рамках порушеного кримінального провадження, зробив продаж підприємства неможливим.

"Починаючи з 2013 року, виробництво продукції на Липецькій кондитерській фабриці скоротилося втричі. Причиною цього стало і різке зниження асортименту після необґрунтованої заборони Росспоживнаглядом у 2013 році імпорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна дискредитація діяльності фабрики в російських і українських ЗМІ, і тиск органів влади в низці регіонів на торговельні організації через продаж продукції Липецької кондитерської фабрики, і зниження загального рівня купівельної спроможності населення", - йдеться в заяві.

У зв'язку зі спадом виробництва на кондфабриці постійно відбувалося масове скорочення штату. Решта працівники в кількості близько 700 осіб вже повідомлені про наступну зупинку роботи підприємства.

Зазначимо, що корпорація "Roshen" належить президенту України Петру Порошенкові, який на час президентства передав свою частку (85%) в так званий сліпий траст під управлінням інвестиційного банку Rothschild.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Арешт був накладений в квітні 2015 року, а до цього працював справно і податки платив наш гарант (і що цікаво і понині платить!) агресору. На спір - не закриє і не продасть виробництво НІКОЛИ.
Відповісти
Останні новини
«Roshen» закриє свою фабрику у Липецьку
20 січень, 2017, 13:06