«Фігурне автокатання»: як чистять дороги на Волині та Львівщині

«Фігурне автокатання»: як чистять дороги на Волині та Львівщині
На Волині водії вже звикли, що дороги можна використовувати для заняття керлінгом. Отож, журналісти порівняли, як чистять дороги у двох сусідніх областях: Львівській та Волинській.

Про це пише Буг.

Журналісти для проведення експерименту обрали трасу «Ковель-Жовква». Результати рейду показали, що на Львівщині, на відміну від Волині, дороги від снігу прибирають.

«Водії вже майже звикли, що цю трасу під час морозів можна називати катком для керлінгу. Особливо моторошно траса виглядає, коли покрита суцільним льодом. Тоді машини «повзуть» на однаковій швидкості із пішоходами», - пише видання.

Фактично, трасу чистять колеса автомобілів. Але як тільки минути знак «Волинь», вимальовується дещо інша картина. Видно, що техніка працювала відносно недавно та дорогу принаймі намагались чистити. Ще 5 кілометрів – і траса зовсім вільна від снігу та льоду.

«Львівські водії, мабуть, навіть не здогадуються, що волиняни мають тепер новий вид спорту: фігурне автокатанння. Усе залежить від майстерності «фігуриста» та фортуни: втримався чи в’їхав кудись», - іронізують журналісти.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хіба на волині цього року хтось чистить дороги. Звіт почуєте коли ці охло...би покажуть у квітні скільки вони вкрали піску солярки та інших витратних матеріалів на очищення лоріг за зиму 2016-2017. Шановні водії невже ми лакеї ціх пройдисвітів. Збираємося кожного понеділка біля луцьавтодору та меріїї і питаємо дне х...лани поділи кошти закопали в буковелі чи куршевелі наші податки.
Відповісти
та нема грошей, коля всі потратив на 7 айфон для внучки, він вартує 30 кусків нашого мила, а на дороги надіється шо весна все поправить.
Відповісти
Останні новини
«Фігурне автокатання»: як чистять дороги на Волині та Львівщині
20 січень, 2017, 13:27