У лютому подорожчає проїзд у луцьких маршрутках

У лютому подорожчає проїзд у луцьких маршрутках
У лютому міська влада може затвердити нову вартість проїзду у громадському транспорті Луцька.

Про це заявив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко, - пише Вголос.

Сергій Григоренко відзначив, що зараз триває етап попереднього обговорення.

«Перевізники подали нам свої розрахунки вартості проїзду. Ми їх вивчаємо. Я не можу точно сказати, якою буде вартість проїзду у маршрутках Луцька. Це може бути як і 3,5 гривні, так і 4 гривні, і 4,5 гривні. Також ці розрахунки має вивчити антимонопольний комітет. Потім буде круглий стіл у міській раді навколо вартості проїзду. А вже після цього виконком прийматиме рішення. Орієнтовно це буде у лютому. Десь через місяць», - повідомив посадовець.

Також заступник міського голови Луцька розповів про те, що вартість проїзду у тролейбусах теж може вирости. Причина цього – зростання вартості електроенергії у 4 рази для підприємства електротранспорту. Сергій Григоренко не зміг точно спрогнозувати, наскільки виросте проїзд у тролейбусах, сказавши, що це питання теж вивчається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Графіків руху маршрутки не дотримуються, водіі хамовиті, лихачать, квитків не видають, в маршрутках брудно, ці дурнуваті занавісочки з оборочками,/ що тим, що стоять нічого не видно/....... То за що піднімається ціна?!!!!!!!!
Відповісти
а якість послуг пероевезення пеж
Відповісти
Давно треба було!
Відповісти
У вас хоча б якась логіка підвищення цін є, по районах просто 1.5X без будь-яких письмових підтверджень, роздрукували листок з цінами і погнали.
Відповісти
Перекривати дороги,якщо піднімається проїзд
Відповісти
А коли ж нарешті якість перевезення відповідатиме ціні
Відповісти
Так не чесно!!!!
Мені вже сотні разів зажимало ногу,не давали здачі,не ставала маршрутка коли я дуже спізнювалась,
Пішли ви на*** з своїм подорожанням
Ходитиму пішком!!!
Відповісти
Комітети!!! Подивіться на ці брудні корита, та на колеса маршруток!!!! ЖАХ!!! Безпека відсутня повністю!!! Власники маршрутів - жиди !!! Ніколи не вкладатимуть гроші в транспорт....
Відповісти
Та це жах(...майте совість!....спочатку шоферів поміняйте, обнаглівші до ручки...їдеш і таке враження що мішки з картошкою чи дрова везуть...про хамство взагалі мовчу....можливо з цього почніть, а тоді ціни піднімайте...хоча бачу вас це влаштовує ...
Відповісти
Якщо ви піднямаєте ціну,то хочаб зробіть нормальні умови для перевезення пасажирів,коли зима в маршутці немає обігріву,коли літо немає кондитиціонера.Ніхто не каже за чистоту,зрозуміло що тисячі людей заходять і виходять то чистоту особо не підтримаєш.Прилади у водіїв не працюють,вони навіть не знають скільки кілометрів на годину вони їдуть,датчики на паливо не працюють,вони вираховують приблизно скільки їм потрібно палива на певну частину дороги.То за що ж ви піднімаєте ціни?Зарплата піднялася і ціни піднялися?Смішна в нас держава і люди які сидять при посадах,просто вже незнають як її обікрасти.
Відповісти
Відсутня озвучка в маршрутках, особливо важко зорієнтуватися, коли вікна вкриті інеєм.
Відповісти
Я вже зверталась на сайті Луцької міської ради з петицією щодо надання якісних умов перевезення в маршрутках, надаю посилання з відповіддю від нашої міської ради https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/758. як на мене це смішно. Конкретної відповіді ніхто не надав, а відписали "моя хата скраю-нічого не знаю"....Я пропоную дане питання все ж таки донести до вух наших місцевих можновладців. Щодо висунутих мною пропозиції на рахунок обліку пасажиропотоку (так як це зараз у Львові запроваджують)навіть і не дали відповіді, оскільки це ж їм не вигідно...хто захоче працювати, коли все буде прозоро і не можна буде мати "лівака"?????.... тому, велике прохання до журналістів - писати більше статтей на дану тему, зацікавлювати громадськість, спонукати їх до дій (написання петицій, звернення до депутатів тощо)... тільки ми разом можемо змінити щось... адже це ми робимо для себе та своїх дітей..
Відповісти
Останні новини
У лютому подорожчає проїзд у луцьких маршрутках
20 січень, 2017, 15:03