Волинський депутат, у якого вилучили техніку, подав до суду

Волинський депутат, у якого вилучили техніку, подав до суду
Депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський з родичами в судовому порядку оскаржив дії слідчого щодо проведення обшуку та вилучення техніки.

Судовий розгляд скарги було призначено на п’ятницю, 20 січня.

Нагадаємо, що вранці 13 січня в будинку Сергія Барщевського в рамках кримінального провадження за фактом розповсюдження відеороликів сороміцького змісту, по якому депутат проходить у якості свідка, провели обшук.

Проте після обшуку Сергій Барщевський та його рідні, а саме мама, молодший брат та дідусь подали до суду скаргу на дії слідчого, якою вимагали повернути вилучене у них майно.

Підставою для подання скарги стало порушення процедури проведення обшуку, а саме те, що відповідно до ухвали слідчого судді до вилучення підлягало лише майно Сергія Барщевського, а під час обшуку 13 січня правоохоронці вилучили ще й речі, які належать родичам депутата.

На початку судового засідання виявилось, що дідусь депутата, який 1929 року народження, не зміг прибути в судове засідання. А оскільки кримінально-процесуальний кодекс передбачає обов’язкову явку скаржника на процес, головуючий по справі суддя Вадим Смітюх відклав розгляд справи до початку лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пишіть про нього, вже підташнює..теж мені поважна особа.. був би дійсно розумний, а то нічого з себе не представляє
Відповісти
сміх та й годі, він представив себе вже на місці ляшка? а у них там справді у всіх з орієнтацією не то - бачу вступаються тільки мужички - видно є якійсь зовнішні ознаки і по нюху одне одного чують
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат, у якого вилучили техніку, подав до суду
20 січень, 2017, 16:39