За несплату податків двох волинян посадять за ґрати

За несплату податків двох волинян посадять за ґрати
На Волині арештували майна обвинувачених громадян та підприємств-фігурантів у кримінальних справах на майже 139 мільйонів гривень.

Про це 23 жовтня повідомили у секторі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

«Рішення про визнання винними у завдані державі збитків та несплату податків суд ухвалив стосовно шести осіб – керівників та посадовців підприємств та фірм. Двом особам призначено покарання у вигляді позбавлення волі. А решта зловмисників сплатять штрафи, які сягають 340 тисяч гривень в кожному окремому випадку», - розповів заступник начальника управління податкової міліції – начальник слідчого відділу ДПС у Волинській області Віталій Бляшук.

Як повідомив податківець, за вчинені злочини у сфері оподаткування цього року слідчий відділ порушив 38 кримінальних справ. Досудове слідство закінчили по 20 карних справах. До суду спрямували 19 з них з обвинувальним висновком та одну – для звільнення у зв’язку із сплатою всіх несплачених податків.

Крім того, ухвалюючи обвинувальні вироки суд зобов’язує особу сплатити всю суму раніше несплачених податків. У кожному конкретному випадку – часто це мільйонні суми ,- наголошують у податковій міліції Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи є у цьому списку ВАТ "Володимирцукор" який 3 роки не платив ніяких податків????????
Відповісти
Останні новини
За несплату податків двох волинян посадять за ґрати
24 жовтень, 2012, 09:34