Віталій Кличко у Луцьку. ФОТО*

Віталій Кличко у Луцьку. ФОТО*
Тисячі лучан увечері, 23 жовтня, прийшли на Театральний майдан Луцька, аби побачити і почути, багаторазового чемпіона світу по боксу, лідера партії УДАР Віталія Кличка.

Політик перебував на Волині з робочим візитом та відвідав не лише Луцьк, а й Нововолинськ та Володимир-Волинський.

Під час зустрічей Кличко, зокрема, зазначив, що його політична сила не подобається багатьом, адже сам він має достатньо грошей і є самодостатньою людиною. А отже, не піддається на фінансові чи владні спокуси.

«Це четверта виборча кампанія, у якій я беру участь. І це найбрудніша виборча кампанія, яку мені довелося бачити. На нас тисне прокуратура, міліція, суди. Безпідставно відкривають кримінальні справи. Проти членів нашої команди застосовують адміністративний і навіть фізичний тиск», – сказав Віталій Кличко під час брифінгу для журналістів.



«Ніяких домовленостей, ніякої співпраці з Партією регіонів та комуністами не буде. Ні за яких умов. Бо вони роками задовольняли інтереси купки людей: олігархів, людей з адміністрації президента», – запевнив очільник УДАРу.

В обласному центрі для зустрічі з Кличком на Театральному майдані встановили сцену, на якій публіку розважав гурт "Антитіла", танцюристи та шоу барабанщиків.

У Луцьку Віталій Кличко вийшов на сцену після характерного для боксерських поєдинків "затяжного" представлення.



Півгодинну промову вів українською мовою та без "шпаргалки", а опісля відповідав на питання публіки та роздавав автографи.

Під час зустрічі з лучанами Кличко зізнався, що за нього ніхто ніколи не червонів як за спортсмена і пообіцяв, що ніхто не червонітиме як політика.

Побачити Кличка прийшов навіть тренер ФК
Побачити Кличка прийшов навіть тренер ФК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах, таке враження що це був якісь прпоповідник, і зібрались якісь зомбіки, а ось таке Слава Україні, знаючи що в окжному регіоні вони росказують своє і на сохді здороваються зі всіма Слава Партії Регіонів, то у відповідь Героям слава таким людям навіть непіднімається язик говорити
Відповісти
Кому вірити тоді? Свободі коломийській?
Відповісти
Останні новини
Віталій Кличко у Луцьку. ФОТО*
24 жовтень, 2012, 10:29