Українські генерали долучилися до світового флешмобу #22PushupChallenge

Українські генерали долучилися до світового флешмобу #22PushupChallenge
П’ятеро генералів Національної гвардії України приєдналися до світового флешмобу #22PushupChallenge, за умовами якого треба віджатися 22 рази, повідомив речник Нацгвардії Вадим Голуб.

"Генерали Нацгвардії Микола Балан, Ярослав Сподар, Олег Гарчу, Гусейн Вісханов, Віктор Ганущак стали першими з високопосадовців силових структур, хто долучився до акції в підтримку ветеранів військових конфліктів", - заявив Голуб на своєму YouTube-каналі, - пише Новое Время.

За умовами популярного флешмобу генерали виконали 22 віджимання у внутрішньому дворику Головного управління Національної гвардії України. Естафету передали колегам з Державної прикордонної служби України.

Раніше НВ повідомляло, що у флешмобі #22PushupChallenge взяли участь київські патрульні та особовий склад Командування ВДВ Збройних сил України.

Мета флешмобу #22PushupChallenge - звернути увагу на соціальні та психологічні проблеми ветеранів по поверненню до мирного життя. Цифра 22 - невипадкова. За статистикою, кожен день 22 ветерани закінчують життя самогубством через проблеми адаптації.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приємно споглядати на фізично загартованих генералів.
Відповісти
Останні новини
Українські генерали долучилися до світового флешмобу #22PushupChallenge
22 січень, 2017, 16:59