У Києві журналіста з Луцька двічі спробували «розвести»

У Києві журналіста з Луцька двічі спробували «розвести»
Луцький журналіст Василь Бідун у Києві двічі ледь не став жертвою шахраїв.

Про це він написав у Facebook.

Публікуємо його допис без змін і правок:

"Випала мені нагода з'їздити до Києва на цих вихідних. Хоч і не пробув там двох повних днів, двічі "пощастило" напоротися на шахраїв і неадекватів.

Вперше - в центрі міста. Орієнтовно о 9 ранку, прямуючи до Арки дружби народів, спустився в безлюдний перехід. Тут наздоганяє мене "мужичок" в капюшоні десь 50-ти років і починає говорити до мене. Дещо

нерозбірливо. Суть його бельмотіння: я, мовляв, ПІДОЗРІЛО розгулюю тут і в нього є до мене кілька питань. Після цього витягає з кишені посвідчення, де написано: "Служба безпеки України". Більше нічого. На моє прохання показати номер документа, фото, яке підтверджує особу, мужичок не реагує. Натомість починає говорити в стилі "слухай сюда!".

На мою рішучу відмову "бесідувати" "сбушник" стає дуже агресивним, "засипає" мене погрозами, приправленими "різнобарвними" матюками, розвертається і прямує в протилежному напрямку. Ну, прям, точно працівник СБУ.

Одразу після інциденту подзвонив в поліцію: розповів все, описав чоловіка. Сказали чекати правоохоронців. Та, на жаль, я їх так і не дочекався, хоча пробув неподалік близько години.

Другий випадок трапився вже сьогодні поблизу Головного вокзалу. Повз мене проходили двоє неохайних чоловіків, помітно, що випивших. Один з них люб'язно звернувся: "Дружищє, йди сюда!". А після мого небажання йти на контакт, навів "сильний" аргумент: "Я з тюрьми вийшов, це тобі шось говорить?". Та для мене цей аргумент видався не дуже переконливим, що змусило цих шукачів пригод відступити. Очевидно, в пошуках іншої жертви.

Розумію, що великою мірою це була випадковість, таке стається далеко не з кожним і не завжди. Проте наявність таких "промисловців" ну якось дуже насторожує. Чому так живемо?"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре стало жити. Не очорняйте. А то Путен нападе.
Відповісти
Ця шушера завжди була, є і буде, якщо їх замість посадки не розстрілювати, звісно.
Жити було б краще, якби не було "кастрюльок, вати, апалченців із бурятії" і путін не розпалював віни в різних країнах.
Рано чи пізно путін зіграє в ящик, а от як з цим жити російському народу, який в світі все більше ненавидять?
Відповісти
Друже за останні три роки, стільки всякої шушари повиповзало, і всі тусуються у великих містах. Я не знаю скильки часу, і сил треба, щоб цей зброд вичистити.
Відповісти
Останні новини
У Києві журналіста з Луцька двічі спробували «розвести»
22 січень, 2017, 20:59