Відсвяткувати День народження у Приватбанку - реальність*

Відсвяткувати День народження у Приватбанку - реальність*
Сімейний відпочинок і незабутні дні народження можна організувати і в ПриватБанку. А головне безплатно, цікаво та з інтелектуальними завданнями.

У ПриватБанку є унікальна можливість для дорослих і дітей разом пограти цікаву гру з інтерактивними інтелектуальними завданнями в спеціально облаштованій квест-кімнаті. А в ігри, за словами психологів, люблять гратися і діти, і дорослі.

“Ми раді бачити у нашій квест-кімнаті всіх батьків із дітьми. Задача учасників гри - за годину вибратися з кімнати за допомогою підказок, логічних ланцюжків і здогадок. У захоплюючому ігровому процесі можна дізнатися багато цікавинок про банк і специфіку його роботи. Дружба, кмітливість і допитливість допоможуть гуртом відшукати заповітні ключі і вийти із зачиненої квест-кімнати “Загублені в банку”, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Наталія Лукасюк”.

Квест-кімната - новий вид розваг і проведення дозвілля. Це інтелектуальна гра, яка в майбутньому зменшить залежність людини від комп’ютерних ігор. Має чимало плюсів: вчить працювати в команді, бо перемогу можна здобути лише разом, об’єднавши зусилля, тренує увагу і вчить рішуче діяти в екстремальних умовах. Такі розваги з’явились на базі комп’ютерних ігор «escape the room». Для виходу з кімнати не потрібна велика фізична сила, неважливий зріст чи інші фізичні параметри людини, тому зіграти може кожен. Головне - це логічне мислення.

“У команді може бути максимум шестеро гравців, але обов’язково і дорослі, і діти. Пройти квест можна всією родиною. День народження тепер теж відзначають в оригінальний спосіб і приходять до нас. Для участі в квесті потрібна лише будь-яка картка ПриватБанку, зокрема для вашої дитини - картка Юніора, - додає розповідає керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Наталія Лукасюк, - участь безплатна”.

Картку Юніора для дітей від 6 -ми до 17-ти років у ПриватБанку видають безплатно.Щоб одержати її - потрібно звернутися до будь-якого відділення банку з паспортом, свідоцтвом про народження дитини та вказати особистий номер телефону дитини. Це один із перших кроків для школяра у вивченні азів фінансової грамотності.

А відвідати унікальну квест-кімнату має змогу кожен бажаючий юніор. Для цього достатньо зателефонувати тренеру та залишити заявку на відвідування квест-кімнати: ( 063) 124 11 83 ( Людмила). Квестуйте в ПриватБанку яскравіше й цікавіше!

Довідка: освітня програма ЮніорБанк стартувала в Україні у 2009 році. Насьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк надає можливість не лише безплатного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та головне - безплатні.

Щоб стати учасником програми достатньо подати заявку на сайті https://juniorbank.com.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.