Луцькі ОСББшники розкритикували члена виконкому

Луцькі ОСББшники розкритикували члена виконкому
Члени громадської організації «Рада голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Луцька» негативно оцінюють роботу члена міськвиконкому Романа Бондарука та просять внести до складу комітету свого представника.

Про це вони заявили під час засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту в понеділок, 23 січня.

Зокрема, на чергове засідання сесії Луцькради було подано проект рішення про те, аби збільшити чисельність виконкому до 20 людей та включити до його складу члена ГО «Рада голів ОСББ міста Луцька» Валерія Корпача.

Свою позицію люди мотивують тим, що наразі членом виконкому є колишній депутат Луцькради Роман Бондарук, однак він не має жодного відношення до цієї сфери.

«Наша громадська організація була створена у минулому році, до неї ми запрошували і Романа Бондарука і Юлію Сабатюк, але вони відмовились. Ми тричі запрошували їх на наші зустрічі, але вони також ігнорували наші запрошення. Усе, що вони можуть зробити у сфері ОСББ – це порадити взяти кредит та самостійно вирішувати свої питання. А ми, наприклад, постійно надаємо методичну та практичну допомогу нашим колегам», - пояснили заявники.

Водночас вони наголосили на тому, що Роман Бондарук не є головою ради голів ОСББ, так як він себе позиціонує.

Зрештою, голова комісії Микола Федік порадив людям зустрітись із Романом Бондаруком та вирішити, хто ж насправді буде представляти інтереси ОСББ у виконавчому комітеті міста, а остаточне рішення прийматимуть депутати під час засідання сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проект рішення члени комісії не підтримали.

Як так??? Адже проект вніс представник УКРОПу, а в комісії три депутати від цієї фракції - Дацюк, Поліщук, Волинець. Хто покриває Бондарука??? Мабуть, той же УКРОП та Свобода й покривають і плюють на думку людей!
Відповісти
Бондарук продовжує шахрайське життя. Банк, захоплення підприємств, гуртожитків, підпал автомобілів, друкарня... Як може існувати рада директорів ОСББ, якщо вона не зареєстрована? Що це? Махновщина, 1918 рік? Хто цю раду визнає? Він просто приший кобилі хвіст. І при цьому "питання" виноситься на засідання постійної комісії міськради. А якщо завтра хтось з таких романів скаже, що очолює раду ветеранів мийників міських вбиралень? І теж не зареєстровану? То, блядь, що тоді? Теж доведеться вводити його в виконком? Я хуєю, бля!
Відповісти
а кто такой Валерий Корпач? а что за такая "«Рада голів ОСББ міста Луцька»" ??? - сами себе кого-то выбирают, а мы тут созерцаем и удивляемся сему повороту событий. Съезда начальников ОСББ не наблюдали,...выборы также не проводились.....партбилеты не выдавались
Відповісти
спочатку бондарука треба вивести із виконкому, а потім ввести другого. Бондарука туди ввів яковлев.
Відповісти
Має ж бути якась причина, щоб сидіти у виконкомі. ОСББ - саме воно...
Відповісти
Останні новини
Луцькі ОСББшники розкритикували члена виконкому
23 січень, 2017, 16:45