На Волині злодія-рецидивіста запроторили в СІЗО на 2 місяці

На Волині злодія-рецидивіста запроторили в СІЗО на 2 місяці
На Волині взяли під варту злодія, який вчинив пограбування.

За клопотанням Луцької місцевої прокуратури 30-річного мешканця обласного центру Волині, який після внесення застави вийшов з-під варти й на волі вчинив новий злочин, взято під варту на 60 днів без визначення розміру застави, - інформує прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, увечері, 9 грудня минулого року зловмисник, пошкодивши вікно кухні, проник у квартиру на першому поверсі багатоквартирного будинку на вулиці Стрілецькій у Луцьку та поцупив гроші і ювелірні вироби на суму понад 14 тисяч гривень.

Згодом чоловіка затримали і суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 72 500 грн.

Внісши заставу, зловмисник вийшов на волю й 14 січня 2017 року вчинив новий злочин, обікравши помешкання у селі Рованці Луцького району.

Цього разу Луцький міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 128 тисяч гривень.

Луцька ж місцева прокуратура звернулася до суду з клопотанням, аби домогтися обрання 4 рази до цього судимому за корисливі злочини чоловікові запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 днів без визначення розміру застави.

Прокурори просили суд також звернути в дохід держави заставу в розмірі 72 500 грн. у зв’язку з порушенням підозрюваним накладених на нього при застосуванні запобіжного заходу обов’язків.

Дослухавшись до доводів прокурорів, суд застосував до зловмисника запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави та звернув у дохід держави внесену за нього заставу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.