На Волині бурульки стали причиною замикання у будинках

На Волині бурульки стали причиною замикання у будинках
У Нововолинську 22-го січня у двох будинках сталося замикання, внаслідок якого помешкання людей були знеструмлені, а частина побутової техніки – згоріла.

Як зазначають працівники «Волиньобленерго», така ситуація виникла тому, що бурульки, які падали з даху будинку, пошкодили електричні проводи, внаслідок чого трапився перепад напруги з 220 Вт на 380, - пише Буг.

У мешканців будинку перегоріли радіоприймачі, телевізори, холодильники, пральні машини, комп’ютери та інша техніка.

«Ця ситуація трапилася приблизно в 11:00. Світло у квартирі стало яскравим. До будинку прибули працівники електронагляду. Вони сприяли тому, аби найшвидше ліквідувати проблему. А з ЖЕКу з’явився лише один працівник.. З міської влади теж ніхто не прибув. Ми зателефонували до депутата міської влади Валерія Мниха, то він порадив звернутися з колективною заявою. Працівники електромережі ввімкнули світло на півгодини, аби люди перевірили, що згоріло», – зауважила мешканка одного з будинків Надія.

Представники обленерго запевнили, що сьогодні, 23-го січня, світло ввімкнуть, але для повної ліквідації проблеми потрібно декілька днів.

Мешканці будинків планують звернутися в ЖЕК із колективною заявою.

«Хочемо, аби прийшла комісія та кожному зробила опис майна і нам відшкодували збитки в повному розмірі. Хлопці з «Волиньобленерго» виклалися на максимум. До них претензій взагалі немає», – повідомив один із мешканців будинку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині бурульки стали причиною замикання у будинках
23 січень, 2017, 16:52