«Протилежний погляд»: що кажуть про шоу відомі волиняни

«Протилежний погляд»: що кажуть про шоу відомі волиняни
Суспільно-політичне ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" п'ять місяців поспіль у 2016 році виходило в ефір на телеканалі "Нова Волинь".

Гостями прямих ефірів та інтерв'ю стали 36 гостей – експертів в тих актуальних та важливих темах, які обговорювалися. Декотрі з них поділилися своїми враженнями від такого медійного продукту як "Протилежний погляд LIVE" та розповіли, чим свого часу вразило та продовжує вражати ток-шоу, - пише Конкурент.

* * *

Луцький міський голова Микола Романюк:

"Протилежний погляд LIVE" – це цікавий формат програми для нашого міста. Незаангажована, об'єктивна, дає можливість глядачеві почути людей з різними поглядами, висловити кожному свою точку зору. Назва програми промовисто каже сама за себе. Особливий респект ведучим, які професійно, зі знанням своєї справи зацікавлюють аудиторію, тримають ситуацію у студії, готують цікаві теми", – зазначив він.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик:

"Жвава дискусія, підсилена коментарями, короткими сюжетами, запитаннями від експертів, інтерактивом в онлайн-режимі – це завжди цікаво. Тим більше, якщо тема для розмови – гаряча й актуальна. Думаю, саме тому ток-шоу "Протилежний погляд" постійно збільшує глядацьку аудиторію. Дійсно, це ток-шоу повністю відповідає назві: у студії, під пильним поглядом глядачі відбувається зіткнення поглядів, думок та позицій. А в дискусії, як відомо, народжується істина. Хороший телевізійний проект. Хороша команда, яка над ним працює. "Протилежний погляд" – це ще й чергове підтвердження, що волиняни можуть робити достойний і сучасний медійний продукт, а регіональні мовники та творчі студії можуть упевнено конкурувати зі столичними. Бажаю, аби й у 2017-му у студію суспільно-політичного ток-шоу приходили цікаві гості та відбувалися змістовні розмови", – розповів він.

Народний депутат Ірина Констанкевич:

"Телепроект "Протилежний Погляд LIVE" – то свіже дихання у медіапросторі Волині. Хоча вже сама назва передбачає конфлікт думок, тверджень, позицій, усе ж досвід показує, що істина народжується саме в суперечках, у з'ясуванні того, що ж саме є правдивим, головним. І це має право вирішувати сам глядач, який спостерігає за тим, що відбувається у студії з екрану.

Мені доводилося кілька разів брати участь у передачі як експертові, а якраз у передноворічний час, в останньому випуску 2017 у ролі основного співрозмовника. Враження? Різні. З одного боку студія – то прекрасний майданчик для ознайомлення телеглядачів із тим, що я роблю і як я роблю як депутат для своїх виборців. З іншого боку – то мій погляд на процеси, що від мене не залежать, та все ж торкаються, як і кожного українця. Часто бояться у таких випадках провокативних запитань. Моя думка полягає в тому, що провокація буває лише на правдиву відповідь. В режимі прямого ефіру глядач легко відчує фальш. Я прагнула бути щирою. Сподіваюся, що це зрозуміли і шанувальники вашої передачі. Інтерактивне опитування при цьому – індикатор, живий контакт із людьми по той бік екрану (вірять – не вірять). Чи потрібні гострі запитання? Так. Маргінальний, "прилизаний" телепродукт уже давно "приївся" нашому розумному телеглядачеві і нікого не цікавить. Інші річ – тримати баланс, не скотитися в клоаку медіа-жовтизни. Вашому проекту це вдається. Тому можу побажати лише успіху, розвитку, цікавих тем, героїв і щирості в усьому", – підкреслила вона.

Народний депутат Ігор Гузь:

"Добре, що створили таке ток-шоу. Воно є одним із перших регіональних новаторських проектів у нас на Волині. Задум хороший. Автори креативно підійшли до використання різних спецефектів при оформленні дизайну студії. Ваша команда фахово готується до ефірів, вивчаючи перед тим детально актуальні питання сьогодення. Ток-шоу сконцентроване не лише на регіональній тематиці, а й на подіях України і світу. Приємно і дуже важливо, що Ваш проект йде в ногу часом та оперативно висвітлює важливі теми, запрошуючи до обговорення не лише людей, які курують той чи інший напрямок, а й експертів та громадських діячів. Розумію, що досконалості немає меж, але хотілося б, аби програма "Протилежний погляд LIVE" постійно транслювалася все ж таки онлайн. Цікавим є також інтерактивний формат і спілкування з глядачами, адже є діалог", – підкреслив він.

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар:

"Дуже добре, що на Волині є така передача, де можна почути альтернативні думки з найбільш актуальних та резонансних проблем регіону. Високий професіоналізм, прагнення досягнути найвищих стандартів, спокійна ділова атмосфера, вміння експериментувати та працювати з новітніми технологіями – ось тільки деякі з штрихів, що характеризують роботу колективу. Зичу програмі та усім наступним Вашим проектам і починанням вдячної аудиторії, цікавих гостей, високих досягнень. Дуже горджусь з можливості бути серед людей, які хоча б своєю участю доклалися до створення прекрасного інформаційного продукту. Щиро дякую Вам, нових результатів і звершень!!!" – наголосив він.

Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів:

"Я радий, що на Волині з'явилася така програма, як "Протилежний погляд LIVE". Це передача нового формату, яка дозволяє її гостям вільно дискутувати та висловлювати свою думку. Добре, що на "Протилежний погляд" запрошують політиків з різних політичних сил, громадських діячів, представників влади та опозиції. Журналісти піднімають гострі теми, які цікавлять громаду, не створюють штучних обмежень для дискусій. Приємно, що програма знайшла своє місце у волинському інформаційному просторі, перетворилася у своєрідний майданчик для висловлення позицій і думок та стала прикладом втілення свободи слова у телепросторі. Особисто мені було цікаво приймати участь у "Протилежному погляді". Безперечно, що такий якісний продукт не міг би реалізуватися без професійної команди однодумців, журналістів та ведучих. Тож бажаю вам нових досягнень, творчих здобутків та визнання", – підкреслив він.

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський:

"Прямий ефір – це завжди хвилювання! Саме з цим почуттям готувався до передачі. Ще хтось із великих сказав, що під час дискусії народжується істина! Даний проект дає волинянам можливість краще розібратися у тому чи іншому питанні завдяки дебатам учасників, а також професійності ведучих та колективу програми! "Протилежний Погляд LIVE" – це чудовий проект і можливість отримати інформацію, адже відомо, що той хто володіє інформацією, той володіє світом! Бажаю колективу успіхів у цій благородній справі!" – підкреслив він.

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра:

"Програма "Протилежний погляд LIVE" – це форма сучасної дискусії, дискусії на найактуальніші теми, дискусії в якій народжується істина! Участь у програмі – це завжди відповідально для мене. Задана Вами планка поки ніким не досяжна. Бажаю бути незмінним флагманом телебачення Волині і завжди створювати лише найкращі ТV-продукти. Успіхів натхненнику, колективу та проекту! Запрошуйте!" – сказав він.

Депутат Луцької міської ради Борис Смаль:

"Це нормально, коли є протилежні погляди. Їх висвітлення, обговорення, дискусії чи навіть зіткнення – джерело руху та розвитку. Ваша програма займає гідне місце в медійному просторі. Бажаю колективу творчого зростання", – наголосив він.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук:

"Вважаю програму "Протилежний Погляд LIVE" доволі якісним регіональним незаангажованим медіапроектом, де висвітлюються гострі та актуальні теми. Програма, за допомогою якої у місцевих політиків, депутатів, представників органів місцевого самоврядування, громадських діячів та інших учасників є можливість озвучити своє бачення щодо тієї чи іншої проблеми та донести необхідну інформацію до глядача", – зауважив він.

Начальник управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко:

"Охоче взяв участь у програмі "Протилежний Погляд LIVE", адже інтерактивний діалог завжди цікавіший для глядачів і корисніший для учасників. Це був перший ефір такого виду для мене, але все відбулось добре, передачу обговорювали, мені потім телефонували, ділились враженнями. Гості більш-менш перебувають у рівних умовах під час ефіру. Хоча певна упередженість була через попереднє знайомство ведучої з іншим гостем програми та через те, що він приніс їй квіти і про що вона потім навіть написала у соцмережі, що є не зовсім коректним. Наступного разу теж прийду з трояндами", – зауважив він.

Луцький активіст, голова Спілки власників зброї Волині Ігор Алексєєв:

"Я дуже радий, що на Волині з'явився медійний продукт європейського рівня. "Протилежний Погляд" приємно дивує професійним підходом й, звісно, прекрасною командою перфекціоністів. Проект має гарні перспективи й я переконаний, що з часом переросте в щось дуже масштабне", – сказав він.

Помічник народного депутата Сергія Мартиняка Олександ Пиза:

"Передача цікава, корисна і потрібна. У Луцьку і загалом на Волині дуже мало телеінформації про місцеві події. А те що висвітлюється, як правило подається з претензією на ексклюзивність та неординарність. Ми б замучились, якщо б кожного дня траплялися якісь грандіозні події, і не важливо позитивні чи негативні. А ваша програма дозволяє обговорити різні нагальні, часом і буденні питання нашого життя і розвитку з різних точок зору. І це потрібно і корисно. Є люди, які багато люблять говорити на кухні, є які ловлять кожну нагоду вилізти на трибуну чи в телевізор. А є люди, які не голосно, кожного дня добре роблять свою роботу. Думаю, і про них теж варто говорити і їхню думку теж варто запитувати", – мовив він.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев:

"Я отримав честь відкрити новий сезон "Протилежного погляду LIVE" – ефір про реконструкцію центральних вулиць був першим. Вдячний за те, що дали змогу донести свою позицію. Тим паче, що сам формат програми сучасний і подобається глядачам. Мабуть, на сьогодні це найкрутіший медіапродукт в Луцьку. Окрема симпатія до ведучих – молоді, гарні, розумні", – наголосив він.

Правозахисник, адвокат, в.о. голови правління "Одеської кіностудії" Андрій Осіпов:

"Суспільно-політичні програми – це дуже непроста справа. Чим гострішою і правдивішою є позиція авторів і журналістів програми, тим більше це викликає невдоволень у влади, політичних еліт, опозиційних сил, чиновників. Однак при цьому висвітлення різних точок зору є запорукою суспільного розвитку і запобіганню свавіллю. Програма "Протилежний погляд LIVE" – це важливе політичне просвітництво. Луцьку пощастило, що в нас є така програма. Можна довго сперечатись щодо форматів і тривалостей ток-шоу, але беззаперечним залишається факт потреби такого медіа-продукту. Поза сумнівом цей проект є успішним і якісним. Для мене честь мати можливість отримувати аналітичну інформацію з цієї програми. Ще більшою честю є можливість інколи брати участь в ефірах. Дякую за Вашу роботу, з вами хвилюючо-цікаво. Успіхів!" – зазначив він.

Депутат Луцької міської ради Микола Федік:

"Програма "Протилежний погляд" заповнила той вакуум в інформаційному просторі Волині, який відчувався в площині політичних майданчиків для дискусій. Ця передача постійно порушує гострі актуальні теми, які турбують волинян та лучан. Коли громада в прямому ефірі спостерігає за дискусією учасників, це додає їй додаткової гостроти і водночас сприяє більшій ознайомленості глядачів з проблематикою. Відчувається також висока якість підготовки колективу до передачі, глибина розробки теми. Сама розмова відбувається легко і невимушено, що безумно важливо для телеефіру такого рівня. Приємно, що ведучі володіють різноманітною інформацією та дозволяють поглянути на те чи інше питання під різним кутом зору. Тож бажаю авторському колективу нових звершень та цікавих гостей на ефірах. Впевнений, що їх робота корисна для всієї волинської громади", – повідомив він.

Колишній начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз:

"Проект оригінальний Ви єдині, хто організовує подібний формат і використовує сучасні технології. Можливо варто після участі в проекти запитати учасників про їх враження і показати в наступному випуску, оголосивши кількість переглядів в інтернеті. Пораджу учасникам програми задавати два три запитання до участі в ефірі, щоб можна було побачити, як вони розкривають проблематику. А взагалі успіхів", – сказав він.

Депутат Луцької міської ради Григорій Пустовіт:

"Хочу висловити подяку колективу фахівців, що працюють над програмою "Протилежний Погляд LIVE". Вони в постійному пошуку найоптимальнішої форми передачі і це дає свій позитивний результат, що підтверджується постійним збільшенням телеаудиторії. Передача стала набагато гострішою та цікавішою. Я отримав справжнє задоволення від участі в програмі. Це один з небагатьох випадків, коли тобі дають можливість розкритися. Дякую!" – зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Передача тупо для піару типу політиків.
Штучно награно. Кожен переживає та лобіює свій карман.
Відповісти
Останні новини
«Протилежний погляд»: що кажуть про шоу відомі волиняни
23 січень, 2017, 17:37