Член виконкому Луцькради відповів на закиди депутата

Член виконкому Луцькради відповів на закиди депутата
Член виконавчого комітету Луцької міськради, голова Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук відповів на закиди, які пролунали з боку деяких членів ОСББ та депутата Петра Бойка.

Нагадаємо, про це йшлося 23 січня під час засідання однієї з комісій міськради.

Бондарук відповів на цю заяву дописом у Facebook, який ми публікуємо без змін і правок:

"Під час доповіді депутат виразив невдоволення моєю роботою як Голови ради голів ОСББ міста Луцька та те що я не допомагаю ОСББ, і цитую - "хто такий Роман Бондарук"! Розумію, що сьогодні в Луцьку вже більше чим 350 ОСББ і я не можу всім подобатись (ну і тим більше я ж не дівчина, щоб подобатись), і пан Бойко відносно не давно став головою ОСББ, тому ще не зовсім набрався досвіду та знань".

"Спеціально для п. Бойка нагадую, що існуючі програми в ЛМР, а саме Програма підтримки та розвитку ОСББ та програма відшкодування відсоткової ставки для ОСбб розроблена мною як депутатом шостого скликання, що тільки завдяки цим програмам залучено більше 30 млн. грн не бюджетних коштів для модернізації та енергозбереження нашого житлового фонду Луцька".

"Що ще в далекому 2011 році нам вдалося згуртувати всі ОСББ в місті! Що наші програми прийняті більше чим в двухсот містах України, також будучи в Національній раді ОСББ при Кабінеті Міністрів разом з моїми колегами з усієї Ураїни домоглися прийняття рішення КМУ про відшкодування субсидій для ОСББ. Також був залучений Державним агентством енергозбереження та енергоефективності для розробки державної програми "теплі кредити".

"Луцьк є лідером по енергозбереженню в Україні на нас рівняються міста, тільки за 2016 рік до нас приїзджали представники більше двадцяти міст (голови ОСББ, міські голови, заступники міських голів) переймати наш досвід. Луцьк приклад для всієї України. Можна багато перераховувати, що зроблено для розвитку ОСББ, і це заслуга не тільки Бондарука чи Юлії Сабатюк, а всіє великої сім'ї ОСББ, не тільки з Луцька, а з усієї України", - написав посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лідер по енергозбереженню?Та в нас 30% вузлів обліку теплової енергії і декілька ІТП.А втрати в мережах колосальні,а на теплотрасах траву вже можна косити,бо теплоізоляція ніяка,а в підвалах не буду коментувати."Кожна жаба своє болото хвалить".
Відповісти
Останні новини
Член виконкому Луцькради відповів на закиди депутата
23 січень, 2017, 21:32