Грубіянять та не дотримуються графіку: лучани жаліються на «маршрутчиків»

Грубіянять та не дотримуються графіку: лучани жаліються на «маршрутчиків»
Лише за тиждень у Луцьку на роботу маршруток та перевізників у Луцьку поскаржилися 44 рази. Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що перевізники не мають диктувати умов, а натомість мають дотримуватися укладених договорів.

Про це йшлося 24 січня під час оперативної наради.

Під час своєї доповіді начальник департаменту ЦНАП Лариса Карп’як зауважила, що цього тижня надійшло 44 дзвінки, які стосувалися роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо у ранкові та вечірні години, великий інтервал та порушення графіків, відсутність навігаторів чи автобусів на кінцевих зупинках. Скаржилися й на неналежну поведінку водіїв.

Карп'як додала, що усі ці звернення передали для моніторингу в управління транспорту та зв’язку. Натомість міський голова зазначив, що на «маршрутчиків» то зовсім нема нарікань, то вони сиплються десятками.

Тож Романюк звернувся до профільного заступника Сергія Григоренка із проханням провести аналіз та надалі «розібратися» із перевізниками. «Перевізники не є тими, хто має диктувати умови. Вони виграли конкурс, але мають дотримуватися правил», – сказав мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть проїзд по 5-6грн а не ви хочете щоб вони вам за 3 грн ще двері відкривали і руку подавали
Відповісти
47 взагалі жах.Їздять,як хочуть. А після 21.00 взагалі відсутні.Романюк,запрошуй рівненських перевізників.Ви ж казали.Домовленість в силі.
Відповісти
Маршрут 47 їздить не жахливо, а неймовірно жахливо!!!! Тиждень тому чекала маршрутку біля Нової лінії 40 хвилин!!!!! Це нечувано! Маршрут популярний, людей достатньо, а дочекатись не можливо!!!! До слова, поки чекала 47 маршрутку, проїхали 3 маршрутки на Ковель!!!!! Пан Романюк живе теж за цим маршрутом. Невже не можна зробити лад?!

Відповісти
Останні новини
Грубіянять та не дотримуються графіку: лучани жаліються на «маршрутчиків»
24 січень, 2017, 09:29