Який господар, така й хата, – Романюк про прибирання

Який господар, така й хата, – Романюк про прибирання
У Луцьку звертають увагу на те, що деякі власники офісів та магазинів не дотримуються правил благоустрою та не прибирають територію довкола будівель. Проте такими власниками та підприємцями «опікуються» муніципали та патрульні, контролюючи ситуацію. За словами міського голови, таких осіб варто притягувати до фінансової відповідальності.

Про це йшлося під час оперативної наради 24 січня.

Микола Романюк подякував муніципальній поліції та патрульним за контроль за прибиранням навколо офісів. «Біля деяких навіть соромно. Яка хата, такий і господар. Не те, що доріжки не було прогорнуто до магазинчика чи ще там, а просто протоптали ногами доріжку і все», – зазначив Романюк.

Таким чином не дотримувалися правил благоустрою міста, не прибираючи території навколо власності. Тому Романюк зазначив, що муніципали «правильно робили» та будуть продовжувати звертати на це увагу. Мер зауважив, що варто буде навіть притягувати до фінансової відповідальності

Зауважив луцький градоначальник й те, що варто показувати тих, «хто носить мішки» зі сміттям по вулицях Чернишевського та Ковельській. «Це ж порядок у нашому місті, наша з вами чистота», – підсумував мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Театральний майдан та славну реконструйовану Лесі Українки теж підприємці повинні прибрати??? Снігова каша мало не по коліно, під нею живий лід, йдеш і думаєш, коли це вб'єшся. Просто сором за місто! Тим більше були тепліші дні, коли можна було те все почистити. Кого муніципали за це мають оштрафувати???
Відповісти
ото правильно, ото по нашому! і за дороги треба обовязково штрафувати! всіх: і підприємців і пішоходів і водіїв!!!
я таких доріг вже давно в Луцьку не бачив. Минулого тижня на Володимирській пошкодив шину і погнув титановий диск. Дякую тобі на ГОСПОДАР!!! (цікаво хто Васс штрафувати буде??)
Відповісти