Кошти від Світового банку на Волині: на що витратять

Кошти  від Світового банку на Волині: на що витратять
За кошти позики від Світового банку на Волині реконструюють амбулаторії, створять реєстр серцевих захворювань за понад мільйон гривень та проведуть семінари для медиків за півмільйона гривень.

Про це координатори проекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи коровообігу у Волинській області» повідомили у річному та проміжному звітах, - пише Четверта влада.

Проект складається із чотирьох компонентів:

1) «Реконструкція/капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики сімейної медицини»;

2) «Обладнання та витратні матеріали»;

3) «Створення медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області»;

4) «Забезпечення інформаційного та навчального компонентів Субпроекту».

У звіті повідомляють, що для об’єктів ремонту та реконструкції під амбулаторії вже виготовили проектно-кошторисну документацію, провели експертизу документації, розробили тендерну документацію та оголосили конкурс на виконавця робіт.

У першому етапі на 2016-2017 роки заплановано реконструкцію та ремонт 31-го приміщення. А на другому етапі, 2017-2018 роки, заплановано реконструкцію ще 21-го приміщення. Вибрані приміщення знаходяться у всіх районах області та містах Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Володимир-Волинський.

У компоненті «Обладнання та витратні матеріали» звітуються про закупівлю обладнання для 138 діючих амбулаторій. Як пояснила консультант із управління Субпроектом Марія Адамчук, у цьому тендері ще не визначили переможця.

У компоненті «Створення реєстру індивідуального серцевого ризику дорослого населення» вже вибрали підрядника, який розроблятиме цю інформаційну систему. Підрядником стало ТОВ «Ілайф», а вартість контракту сягнула 1 393 750 гривень.

Інформаційну кампанію за четвертим компонентом проводитиме ФОП Хотимчук Т.Є. З ним уклали угоду вартістю 113 764, 80 гривень. Друковану продукцію про проект, вартістю 35 628,00 грн., виготовило ТзОВ «Гресіо».

Конференції та семінари для медичних працівників проводитиме ТОВ «Українська рейтингова агенція» – вартість її послуг сягнула півмільйона – 507 454, 74 гривні.

А ТОВ «Тревел Профешнл Груп» здійснило навчальну поїздку в Англію для двох кардіохірургів. Вартість угоди із товариством – 120 953,88 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кошти від Світового банку на Волині: на що витратять
24 січень, 2017, 10:46