Сину волинського Героя влаштували сюрприз посеред уроку

Сину волинського Героя влаштували сюрприз посеред уроку
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту "Діти небесного легіону".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.


"Сьогодні 8 рочків виповнюється Іллюшику Вишневському, котрий мріяв на День Народження отримати конструктор лего "Корабель". Більш детальніше про дитину та про його татка добровольця батальйону «Айдар» Олега Вишневського, котрий героїчно загинув у вересні 2014 року на Луганщині ви можете прочитати тут", - пишуть волонтери.

"Ми довго не гадали і вирішили привітати Іллюшика безпосередньо у школі. Він навчається у 2-му класі у ЗОШ №10. І чесно скажу, що не прогадали! Настільки була приємна атмосфера і розуміння учнів, вчителів, директора та керівництва школи – що привітання пройшло на одній позитивній хвилі! Хотів би ще осібно подякувати директорові – пану Михальчуку Олегу Євгеновичу за сприяння та дуже потрібні настанови для дитини!!!" - розповів один з координаторів проекту Руслан Теліпський.

"Я був настільки приємно приголомшений патріотичністю всієї школи, що будемо й надалі практикувати вітати дітей по мірі нашій можливості у навчальних закладах! Гарно дивилось і те, що були поряд з нами і бійці у формі. Це доповнювало нашу святкову місію і придавало дуже важливу складову – подяку за жертовність батька дитини від військових побратимів – спасибі за вашу шляхетність!" - додав він.

"Це чудову компанію нашим волонтерам склали бійці з луцької організації Спілка Воїнів АТО Волині, яку очолює Олег Кобилинський. Він зазначив, що їхня спілка буде сприяти та постійно долучатись до привітань для луцьких діток Небесного Легіону і надалі! Тому нам дуже приємно мати надійних партнерів у даному проекті! Також ми вдячні Олегу Д. з Києва і нашим друзям благодійникам за 2 тематичні набори Лего для дитини, цукерками ми завдячуємо польським митцям, котрі гостювали у Луцьку під час різдвяних свят", - каже волонтер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сину волинського Героя влаштували сюрприз посеред уроку
24 січень, 2017, 13:49