Скандальні злодії в Луцьку хочуть вийти на свободу

Скандальні злодії в Луцьку хочуть вийти на свободу
Апеляційний суд Волині розгляне справу про запобіжний захід для скандально відомих Даура Марганії та Вадима Пілюка, яких затримали за нахабні крадіжки.

Про це у Facebook повідомив активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

«Маю інформацію, що безробітний Даур Марганія вже зібрав визначену йому суму застави судом першої інстанції у 420 тисяч гривень, щоб вийти на свободу. Разом з тим, його адвокати підготували апеляційні звернення на зменшення суми заставних. Натомість, прокуратура Луцька проситиме збільшення застави до 1 мільйона 200 тисяч гривень, враховуючи особу зловмисника», - повідомив Ніколайчук.

Він закликав усіх небайдужих прийти на судове засідання завтра, 25 січня, до суду.

«Потужна присустність нас, лучан, минулого понеділка у Луцькому міськрайонному суді під час обрання запобіжного заходу злочинцям, затриманим «на гарячому» та «з полічним», мала результат: суддею Покидюком було прийнято максимально можливі санкції згідно діючого нині КПК, проголосованого та введеного за часів правління двічі несудимого Януковича», - зазначив активіст.

«Прошу прийти в Апеляційний суд Волинської області за адресою Червоного хреста, 10, щоб послухати та подивитися у вічі колегії суддів під головуванням судді Гапончука Віктора Васильовича. 14:00, підозрюваний Марганія Даур Олегович. 15:30, підозрюваний Пігалюк Вадим Ігорович», - додав Ніколайчук.

Окрім того, він підкреслив, що бандити не є членами бійцівського клубу «Воїн» і не мають жодного стосунку до нього. «Автомобіль, який є причетний до низки злочинів, маркований символікою клубу ймовірно для «маскування» та дискредитації спортсменів», - зазначив активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, бандити
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скандальні злодії в Луцьку хочуть вийти на свободу
24 січень, 2017, 15:00