Волинські громади можуть отримати гроші на інвестиційні проекти

Волинські громади можуть отримати гроші на інвестиційні проекти
На Волині в обласний фонд регіонального розвитку вже надійшло майже три десятка пропозицій. Кошти на модернізацію, реконструкцію чи будівництво громада може отримати на умовах співфінансування.

Про це йшлося під час робочої наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з приводу соціально-економічному розвитку територій у відеоселекторному режимі 24 січня, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

«Є рішення облради, щоб передбачити фінансування на соціально-економічний розвиток регіону. Відповідно, створена спеціальна комісія, яка вивчатиме заявки. На сьогодні надійшло 28 пропозицій від органів місцевого самоврядування. Усіх їх направили на розгляд облраді, щоб ці проекти проаналізувати на комісіях. Збір заявок досі триває», - наголосив Гунчик.

Із цього приводу начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак нагадав про головні умови конкурсу.

«Для того, щоб проект взяли до розгляду, потрібно подавати актуальну проектно-кошторисну документацію, а не казати, що потім допрацюю. Також варто враховувати, що умова реалізації проекту повинна бути не довша, ніж 3 роки. Також громада повинна мати спроможність на подальше фінансування та утримання об'єкту. Усе це відбувається на умовах співфінансування», - каже Кресак.

Зауважимо, що відповідно до умови конкурс програм і проектів, один заявник може подати не більше трьох інвестиційних проектів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські громади можуть отримати гроші на інвестиційні проекти
24 січень, 2017, 17:23