За два тижні Рада може ухвалити закон, який легалізує авто на іноземній реєстрації, - Гузь

За два тижні Рада може ухвалити закон, який легалізує авто на іноземній реєстрації, - Гузь
Народний депутат Ігор Гузь сподівається, що за два тижні Верховна Рада проголосує за закон, який легалізує авто на іноземній реєстрації.

Про це він сказав у ефірі телеканалу 112.

Нагадаємо, 23 січня власники автомобілів на іноземній реєстрації влаштували акцію в Києві, частково перекривши в'їзди в столицю та запалили шини.

Ігор Гузь висловив думку, що такі акції ліпше проводити під час сесії парламенту за два тижні, аби тиснути на законотворців.

"Сподіваюся через два тижні питання буде в порядку денному і депутати його проголосують", - мовив нардеп, маючи на увазі законопроект №5567.

Цей законопроект легалізує сотні тисяч автомобілів у нашій державі. Схожа ситуація була в 90-х роках і тоді держава дала можливість людям легалізувати автомобілі, - пояснив він.

Крім того Ігор Гузь додав, що питання врегулювання перебування авто в Україні стоїть довгий час, але жодна державна інституція не хоче вирішити його.

"Йдеться про сотні тисяч автомобілістів, які мусять кожні 5 днів виїжджати за кордон, що й переходи переобтяжує. Закон допоможе врегулювати ситуацію", - зауважив нардеп.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки проголосуйте, то побачите армію власників законно розмитнених авто, які відчують себе "лохами", бо їх машини впадуть в ціні у 2 рази мінімум.
Відповісти
То получається, що ми, власники розмитнених машин, тобто більшість громадян Украіни, справжні лохи, які заплатили податки.
Відповісти
сказав що він проти і цього не допустить, побачимо хто-кого ))
Відповісти
Люди чому ви настільки обмежені. . . Ви усе життя хочете, щоб вас держава натягувала. ....завтра у вас не буде авто....і за що ви його купите. ...а так пішов і купив недорого. ....не будьте прихильниками позиції "моя хата з краю"
Відповісти
Останні новини
За два тижні Рада може ухвалити закон, який легалізує авто на іноземній реєстрації, - Гузь
25 січень, 2017, 21:38