У Львові презентували систему електронних квитків на трамвай*

У Львові презентували систему електронних квитків на трамвай*
У Львові офіційно презентували нову надзручну систему оплати проїзду смартфоном у трамваях маршруту №8 (пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка).

Для користування потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 від ПриватБанку та сканувати QR-код, що зображено на спеціальних стикерах у трамваї або на зупинці транспорту. Під час поїздки оплачений квиток потрібно буде «закомпостирувати» прямо в смартфоні та пред’явити кондукторові чи контролеру.

«Зроблено у Львові – зроблено найкраще! ПриватБанк пишається тим, що саме в місті Лева завдяки співпраці з міським головою та «Львівелектротрансом» уперше в Україні запроваджено технологію електронних квитків – зручну, зрозумілу та ідеальну з точки зору безпеки, – говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. – Кожен пасажир може оплатити проїзд двома кліками на смартфоні. Це забирає від 20 до 40 секунд, залежно від якості зв’язку».

«Privat24 інстальовано сьогодні у 250 000 жителів, і ми плануємо цю систему впроваджувати на весь громадський транспорт», – зазначив на брифінгу з нагоди новації міський голова Львова Андрій Садовий.

«Верховна Рада в другому читанні підтримала законопроект № 4121, який дає можливість також запускати електронний квиток, який давно вже готовий у Львові», – сказала радник міського голови Львова Яніка Мерило.

«Оплата смартфоном дасть можливість пасажирам розраховуватись мобільно та швидко. Не буде зловживань із повторним використанням закомпостируваних квитків, – сказав керівник «Львівелектротрансу» Михайло Сидорович. – Уже зараз розглядаємо можливість розширення функціонала проекту, щоб можна було купувати місячний квиток за допомогою смартфонів, не йдучи до каси».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Львові презентували систему електронних квитків на трамвай*
25 січень, 2017, 11:00