Періодично перевіряємо, – у Луцькраді відповіли на петицію щодо якості перевезень

Періодично перевіряємо, – у Луцькраді відповіли на петицію щодо якості перевезень
Управління транспорту та зв’язку Луцькради періодично проводить рейди з перевірки роботи маршруток, а за результатами складає акти та виносить приписи.

Про це йдеться у відповіді міської ради на петицію «Створення якісних умов перевезення в маршрутках».

«Повідомляємо, що у відповідності до затвердженого рішення виконавчого комітету міської ради від 21.02.2014 №87-1 «Порядку здійснення контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у м.Луцьку», управлінням транспорту та зв'язку періодично проводиться рейдові перевірки щодо роботи автобусів на лінії в межах виконання умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. За результатами перевірок складаються відповідні акти та виноситься приписи про усунення порушень», – йдеться в документі за підписом Сергія Григоренка.

«До складу конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника для роботи на маршрутах міста входять представники відповідних органів місцевого самоврядування, Укртрансбезпеки та громадських організацій. При цьому кількість представників громадських організацій становить не менше, як 50% загальної кількості», – зазначається у відповіді.

«Що стосується перевірки технічного стану автобусів, то ця функція покладена на управління Укртрансбезпеки у Волинській області», – резюмують в документі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Періодично перевіряємо, – у Луцькраді відповіли на петицію щодо якості перевезень
25 січень, 2017, 12:36