Микола Романюк: У Підгайцях плануємо відкрити філію луцького ЦНАПу

Микола Романюк: У Підгайцях плануємо відкрити філію луцького ЦНАПу
У рамках налагодження співпраці між Луцьком та Підгайцями у селі планують відкрити філію луцького Центру надання адмінспослуг, а також спільно розвивати медицину та інфраструктуру.

Про це, сьогодні, 25 cічня розповів у коментарі ВолиньPost міський голова Микола Романюк.

«Ми плануємо відкрити філію ЦНАПу чи віддалене робоче місце. Також те, що треба, допоможемо по медицині, враховуючи можливості міста Луцька. Спільне дорожнє будівництво, навіть сьогодні згадували одну із вулиць (Прилуцьку, - ред.), а також інші заходи, схожі, як у Прилуцькому», - відзначає Романюк.

За його словами, також міська рада сподівається виграти грант ЄБРР щодо закупівлі тролейбусів, які зможуть їздити у Підгайці, долаючи ділянку без мережі на акумуляторах.

«Цей проект в роботі Європейського інвестиційного банку. Дай Бог, вдасться його втілити. Можливо ми будемо купували кілька тролейбусів, які мають можливість без мережі певну відстань проїхати», - мовив голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Підгайців ніхто не спитав чи хочуть до Луцька. Роздеребанили земельку в Луцьку так давай і Підгайців. Всі майже вулиці підгайців зроблені за кошти тих то там живе. Благодійні так би мовити. Як сказав сільський голова" вам треба от і робіть собі асфальт". Асфальт чи щебінь сиплять тільки по вулицях вигідних для голови.
Відповісти
Ніхто і не слухав ,як хоче громада,а завжди робили як кому вигідно,так і зараз,за особистим інтересом і вигодою....ю
Відповісти
Чому так бояться до приєднання до міста,,,,,, і дe в Підгайцях люди дороги собі самі роблять,,, в цьому сeлі люди тільки вимагають ....нічого нe роблять надіються на голову і його паклюжать що він нічого нe робить....Я памятаю добрe коли сюди 14 років пeрeіхали нe сeло а жах був....і люди одні полішуки за копійку тата з мамою продадуть...нeхай Місто подумає який гeмарой в нього можe бути з цього сeла...
Відповісти
Хай би дорогу краще на Даньшина зробили... обіцяв мер в 2016 зробити. Ага...
Відповісти
Останні новини
Микола Романюк: У Підгайцях плануємо відкрити філію луцького ЦНАПу
25 січень, 2017, 14:43