А мені пофіг, - дискусія депутата і комунальниці в Нововолинську

А мені пофіг, - дискусія депутата і комунальниці в Нововолинську
Спеціально створена комісія розглянула конфлікт між депутатом Нововолинської міськради Василем Гурою та головним економістом підприємства «Нововолинськ-теплокомуненерго» Світланою Журою.

Про це пише видання Буг.

Непорозуміння між ними виникло 27 грудня торік. Після цього сторони обмінялися взаємними звинуваченнями у некоректній поведінці. Розглянути це зібралась спеціальна комісія. На засідання завітав Гура, а от Жура – ні.

Отже, головний економіст «Нововолинськ-теплокомуненерго» у своїй заяві розповіла, що Гура звернувся до неї за роз’ясненням про коригування тарифів на централізоване опалення у місті. Мовляв, не вислухавши відповіді працівників підприємства, почав кричати. Також погрожував, що влаштує пікет під міською радою і вихвалявся тим, що може обізвати нецензурними словами мера Віктора Сапожнікова. Тож жінка була змушена викликати наряд поліції. Світлана Жура вважає, що Гурі потрібно розповісти про елементарні правила етики, норми поведінки в побуті та при виконанні депутатських повноважень.

Натомість депутат Василь Гура має іншу версію розвитку подій. Він вважає поведінку Світлани Жури ненормальною та непрофесійною. Тому, мовляв, її варто звільнити з посади. Зі слів депутата, виборець поцікавився у нього порядком оплати за тепло. Тому він і звернувся за роз’ясненнями на підприємство «Нововолинськ-теплокомуненерго». Тут довелося спілкуватися із головним економістом Світланою Журою.

Розмова поступово переросла в суперечку. Депутат стверджує, що на його пояснення про законодавство Жура буцімто йому відповідала: «А мені пофіг». Таку ж відповідь він нібито чув і на подальші аргументи. Згодом жінка поставила вимогу покинути її кабінет і викликала поліцію.

Примирити депутата і комунальницю не вдалося і керівнику підприємства Анатолію Гаврилюку.

Зрештою, комісія вирішила, що комунальні підприємства повинні регулярно звітуватися перед громадою та владою.

«Справедливо зробити висновик, що на 100% винний Василь Гура, та на 100% винна Світлана Жура. Обоє дозволили собі недопустиме в роботі хамство», – сказав депутат Нововолинської міськради, член комісії Віктор Ярема.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
А мені пофіг, - дискусія депутата і комунальниці в Нововолинську
25 січень, 2017, 17:48