У луцькій лікарні залишили однорічне немовля, - соцмережі

У луцькій лікарні залишили однорічне немовля, - соцмережі
У Луцьку в інфекційну лікарню привезли однорічну дитину з дитячого будинку (на фото) і там покинули, - пише лучанин Роман Будчик.

Про це він повідомив у Facebook.

«У інфекційну лікарню, палата 213, потрапив хлопчик з луцького дитбудинку. Йому приблизно 1 рік, і він лежить сам, його привезли і покинули в лікарні. Медсестри сказали лише, що має з дитбудинку прийти хтось, хто доглядає його, але так ніхто і не прийшов вже декілька днів! Мама, яка лежить в одній палаті з тим хлопчиком, розказує, що він не має їжі, привезли його в обшарпаному одязі, в комбінезоні, але без шапочки... і це зимою .... іграшка у нього зі шнурочка прив’язаного до кольорового паперу. Мама, яка з ним в палаті, переодягла хлопчика в одяг від своєї дівчинки, той який мала та кормить своїми кашками, так як до нього нікому нема діла», – розповів чоловік.

Роман Будчик зазначив, що небайдужі мами з Луцька вирішили допомогти дитині, закупивши необхідні ліки, їжу, памперси та одяг.

«Але ж де ті люди, які повинні доглядати за тією дитинкою? Де фінансування зі сторони держави таким діткам? Де зараз директор дитбудинку? Куди йдуть ті тисячі, які виділяє держава на догляд за сиротами? Нехай Бог зцілить цього хлопчика і подарує йому хорошу сім'ю. Молимось за нього!», – резюмував й дописі небайдужий лучанин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті хто його залишив це нелюди а директор думає як кишеньку наповнити хіба в них є совість але повинні викликати поліцію хай розберуться хто привіз хто мав прийти. Але знайти хто залишив це ангелятко і наказати довічно суку.
Відповісти
Чекаємо пояснень з дитбудинку!!!!!!!!!
Відповісти
Це капец просто ,недбальство служб ,халатність ,А що медпрацівники?Всім все пофіг!?Зхаменіться люди,так не можна робити ,не по людськи кидати так дітей,не правильно це,щось міняйте в цій системі.
Відповісти
Скоти!
Відповісти
нічого дивного миж йдемо вевропу
Відповісти
А з якого це дитячого будинку? Чи не з Сонечка ківерцівського? Я не вірю . Чого чого , а одягу благодійні організації привозять.
Відповісти
Це чиста правда що викладено в дописі, адже про це розповіла мені дружина(Цю інформацію вчора скинула по Вайбері в групу, жіночка яка лежить зі своєю дитиною).До них в палату привезли цього хлопчика в якого був порваний дитячий одяг,і в край поганому стані. Коли його передягали то на ніжках нігтики були аж закручені......, в нього не було ні дитячого харчування ні одяну ні памперсів.Держвава на день виділяє аж 4 памперси...Медсестрички скидались коштами щоб купити йому ліки.Як це вчора стало відомо в групі Вайбер то матусі і не байдужі люди почали скидатись грошима і сьогодні хлопчику все передали.А я тількі що читав статтю від завідуючої яка запевняла що в хлопчика все є і він всім забезпечений(перевірте сьогоднішні луцькі новини).В мене не має слів...
Відповісти
Останні новини
У луцькій лікарні залишили однорічне немовля, - соцмережі
25 січень, 2017, 23:14