Хто більше: Саганюк вимагає 6 госпітальних округів на Волині

Хто більше: Саганюк вимагає 6 госпітальних округів на Волині
На Волині доцільно створити шість госпітальних округів, один із яких – у Володимирі-Волинському.

Про це заявив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, - пише Конкурент.

Він розповів, що у місті із 40-тисячним населенням, та ще 35 тисяч у Володимир-Волинському районі, має бути створений госпітальний округ.

«Є чотири міста обласного значення. Ми не повинні бути обділені, бо в нас найбільше військове з'єднання на Західній Україні. У нас розміщена 14 військова бригада, три прикордонних відділи та ракетно-зенітний полк. У нас гарний медичний заклад на 500 ліжко-місць. Ми вклали капітальні кошти та зробили чудовий пологовий будинок, де кожна породілля зараз має палату з усіма зручностями. Поруч з містом розташований державний перехід «Устилуг-Зосін», де за добу проходить вісім тисяч людей. Через саме місто проходить центральна дорога «Брест-Львів» та «Київ-Устилуг». У нас найбільша станція переливання крові. Ну як так? В області колишній керівник (нині покійний) обласної державної адміністрації Борис Клімчук ставив питання про шість госпітальних округів. І хай би було! А в Києві б подивилися – треба шість чи ні. До всього треба підходити по-державному", – сказав він.

Нагадаємо, що раніше на Волині говорили про створення трьох госпітальних округів, проте нещодавно депутати Волинської обласної ради запропонували обговорити п'ять замість трьох госпітальних округів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.