Резонансну справу аварії на Дубнівській передали до суду

Резонансну справу аварії на  Дубнівській передали до суду
У Луцьку судитимуть водія, який вчинив ДТП на Дубнівській.

Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, - інформує прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, що аварія трапилася зранку 8 грудня 2016 року на вулиці Дубнівській у Луцьку за участю автомобіля марки «Mercedes Benz» під керуванням 59-річного лучанина, який рухався з боку села Підгайці в напрямку Київського майдану та допустив наїзд на 16-річного пішохода, котрий переходив проїзну частину дороги по пішохідному переході.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання.

Нині водія обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та в залишенні в небезпеці (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Міру покарання йому визначить суд.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відбудеться умовним терміном покарання
Відповісти
а де"в стані сильного алкогольного сп"яніння"?- миші з"їли??
Відповісти
За ч.2 ст.286 КК України суд повинен призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. При цьому, аналогічно суд може звільнити засудженого від відбування покарання з випробуванням – встановленням іспитового строку від одного до трьох років (ст.75 КК України).
Відповісти