Тетяна Мялковська: «Бог стоїть за всім»

Тетяна Мялковська: «Бог стоїть за всім»
Художницю Тетяну Мялковську стати на шлях митця надихнули творчі родичі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю ВолиньPost.

«У нас в родині були творчі люди. Мій вуйко, який жив у Львові, був художником. Він мав постійну роботу, але малювання і мистецтво було його хобі. Це займало весь його життєвий простір, весь його час. Я завжди ним захоплювалась, у нас були дуже гарні розмови. Моя мама дуже гарно малювала».

«У неї більш поетична натура, вона поетка, але малюнки були досить гарними. І таке естетичне оточення, можливо, скерувало мій вибір навчання. Пізніше на мене великий вплив мав мій учитель. Учитель Самбірського училища, який виділив мене серед учнів. Сказав: «Будеш приходити до мене у другу зміну, займатися». Практично я училище закінчила у дві зміни. Після училища продовжила навчання в інституті. І так почала формуватися моя мистецька кар’єра».

Сьогодні ж Тетяну Мялковську на творчість надихає практично будь-що.

«Я не можу сказати, що це «хто». Я вже вийшла на той рівень, що за всім бачу Бога. Тобто Бог стоїть за всім, і він мені промовляє через людей, дії, через показ якихось предметів, явищ або продукти творчості інших митців, художників. Надихатися я можу практично від будь-чого. Це можуть бути зовсім банальні, прості речі, які зазвичай кожен день ми бачимо».

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ТЕТЯНОЮ МЯЛКОВСЬКОЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.