«Протилежний Погляд LIVE»: інтерв'ю з митрополитом Михаїлом

«Протилежний Погляд LIVE»: інтерв'ю  з митрополитом Михаїлом
Суспільно-політичне ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" повертається в ефір після перерви на новорічно-різдвяні свята.

Цієї п’ятниці, 27 січня, буде продовження другого сезону ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE". Програма вийде у форматі спецпроекту-інтерв'ю. До студії запрошений митрополит Луцький і Волинський Михаїл, керуючий Волинською єпархією УПЦ КП.

Чи можливо вирішити конфлікт між Київським та Московським патріархатами? Яку роль відіграє держава та політика у стосунках між релігійними громадами? Як складаються відносини УПЦ КП з іншими конфесіями та християнськими течіями та чи потребує православна церква реформації?

Відповіді на ці та інші питання дивіться 27 січня о 19:45 год. на ТК «Нова Волинь», а також в онлайн-трансляції у спільноті програми на Фейсбуці https://www.facebook.com/PoglyadLIVE/.

Також протягом ефіру відбуватиметься інтерактивне голосування. Глядачам буде запропоновано дати відповідь на питання: «Чи можливе найближчим часом об’єднання Київського і Московського патріархату в єдину православну церкву?».

Протилежний Погляд LIVE, п'ятниця, 27 січня, 19:45 год.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого? Розділяй і властвуй? Думаю що це єврейський розвод і Михаілів в тому числі.
Відповісти
Хто відділився від церкви може через каяття повернутись і Церква прийме.Вони самі відділились,а тепер хочуть приєднатись незаконним шляхом. Це нечесно.Думаю що навряд чи буде обєднання, бо причина розколу була - гордість.
Відповісти
В Україні існує канонічна церква - Єдина апостольська церква, яку Ви називаєте московською. Всі інші - розкол.Але люди самі вирішують куди їм іти.А яка була причина розколу? Я склеїти розбитий глек??? Якщо і склеїш то води з нього не напєшся!
Відповісти
Останні новини
«Протилежний Погляд LIVE»: інтерв'ю з митрополитом Михаїлом
26 січень, 2017, 14:00