Через дірявий дах нововолинці роками оббивають пороги комунальників

Через дірявий дах нововолинці роками оббивають пороги комунальників
Мешканці будинку в Нововолинську потерпають через дірявий дах. Роками оббивають пороги різних інстанцій, проте дірки на покрівлі лише розростаються.

Про це повідомляє Буг.

Мешканці квартир на останньому поверсі будинку № 28 на вулиці Гагаріна в Нововолинську нарікають на дірявий дах, який протікає. Звертання до житлово-комунальних підприємств з проханнями вжити заходів були безрезультатними. Через протікання у будинку може замкнути проводка, адже вода ллється прямо на щитову.

«Ця проблема нас турбує з 2011-го року. Ми з сусідами зібрали по тисячі гривень, ті, що живуть нижче – по 350, і накривали дах, який протікав над квартирами. ЖЕК №3 дав працівників. Але їм не вистачило смоли, щоб завершити роботу. Пообіцяли приїхати на наступний день. Коротше, купили мене на цьому, бо більше ніхто з ЖЕКу так і не з’явився. Спочатку зі стелі текло трохи, потім все більше. Вода постійно тут капає. А що чекати від працівників ЖЕКу, якщо за тридцять років вони білили всього два рази. За їхні «послуги» тепер платити не збираюсь», – розповідає мешканець будинку Анатолій Рудець.

На стінах і стелі – потьоки. Люди стомились воювати з комунальниками і бояться, що історія з замиканням у чотирьох багатоповерхівках, яка нещодавно трапилася у Нововолинську, може повторитися у них.

«Я залазив на горище через п’ятий під’їзд. Там висота сантиметрів 70, проповз до цього місця і поставив бляху. Зайшов в ЖЕК, кажу, що щиток згорить, хто буде платити? А мені відповідають: «Той, хто там живе», – продовжує Анатолій Рудець.

Зрештою, він звернувся до депутата Нововолинської міської ради Володимира Шаповала, котрий тепер також пише листи до уповноважених осіб.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через дірявий дах нововолинці роками оббивають пороги комунальників
26 січень, 2017, 15:02