Мерія оскаржила рішення суду про знесення гаража

Мерія оскаржила рішення суду про знесення гаража
Луцька міська рада оскаржила рішення про знесення гаража на вулиці Гірній.

Раніше позивач - лучанка Тамара Федорова, 1940 року народження - оскаржила постанову адміністративної комісії муніципалітету про притягнення її до відповідальності за нібито незаконне встановлення гаража скасували. Ця ж комісія змусила жінку ще сплатити штраф у 340 гривень, - пише в Facebook громадський активіст Михайло Шелеп.

Суд вона виграла. Тепер міська рада подала апеляцію.

"Я не розумію цього брєду! За якісь 300 грн юристи ладні "порвати" пенсіонерку. В той же час втрати для міста в кілька сотень тисяч гривень їх не цікавлять", - пише активіст.

"Федорова Тамара Іванівна - пенсіонерка, 1940 р.н., вдова військовослужбовця. Вона гіпертонік. Вже кілька днів ходить в поліклініку на капельниці, бо отримавши лист з апеляційки сильно розхвилювалась", - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут не має що розуміти в місті має бути порядок. І закон один для всіх, не хай то пенсіонери, чи гіпертоніки чи люди будь-якого року народження. А то привикли в "срачі" жити і їм добре.
А такі псевдо активісти як Шелеп, ще щось схоже то Алексєєв тільки то і привикли на будь-якому смітті піаритись. А самі на справді в цьому житті нічого корисного для громади не зробили. Пустодзвони і популісти!
Відповісти