«Люди лишились без елементарних побутових умов», – Сергій Шкода

«Люди лишились без елементарних побутових умов», – Сергій Шкода
Жителі вулиці Стрілецької в Луцьку опинилися у скрутному становищі через «сміттєве» питання.

Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода узявся допомогти людям у вирішенні парадоксальної ситуації.

«Нещодавно по вул. Стрілецькій, напроти гуртожитку №6, забрали сміттєвий контейнер, яким користувалися жителі багатоквартирних будинків. Тепер десяткам родин просто немає куди викидати сміття», – розповів Шкода.

«Це є прямим порушенням умови, згідно із якою сміттєві баки повинні знаходитися на відстані не більше 100 метрів від житлових будинків. Я підготував звернення до міської ради, аби розібратися у ситуації. У відповідь отримали інформацію, що найближчим часом будуть закуплятися нові контейнери, а наразі сміття в цьому районі вивозитиметься по графіку двічі на тиждень. Проте я отримав інформацію від місцевої мешканки, яка повідомила, що люди змушені просто виносити сміття до дороги, а графіку його вивезення ніхто не дотримується. Відходи просто лежать обабіч дороги, їх розтягують безпритульні тварини, посилюється антисанітарія. На додачу до цього працівники ЖКГ сваряться на людей, погрожують, що їм доведеться відповідати за викидання сміття у недозволеному місці», - додав він.

«На мою думку, було б логічно, аби ЖКГ вирішило цю ситуацію напряму із підприємством «Луцькспецкомунтранс» і не робили крайніми людей», – зазначає депутат.

Для вирішення ситуації Сергій Шкода звернувся до керівника підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича, який повідомив, що контейнер вже закуплено і найближчими днями він буде встановлений на Стрілецькій. Депутат зазначив, що прослідкує за тим, аби питання було вирішене якнайшвидше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Люди лишились без елементарних побутових умов», – Сергій Шкода
26 січень, 2017, 16:57