Декани у Луцьку контролюватимуть, як голосують студенти?

Декани у Луцьку контролюватимуть, як голосують студенти?
Декани факультетів Східноєвропейського університету імені Лесі Українки та їх заступники у день виборів будуть оформлені як спостерігачі, які контролюватимуть явку студентів і хід голосування.

Таку інформацію під час прес-конференції руху «Чесно» у Луцьку повідомив координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

«Палицьоманія дійшла до таких меж, що там неприховано заступники декана студентам, які проживають у гуртожитку, заявляють, що ви повинні голосувати за Палицю (Ігор Палиця, кандидат у нардепи, - ред.). Ця інформація підтверджена», - зазначив Шелеп.

Зокрема, один із заступників декана збирав старост студентських груп, які мали донести до студентів, які живуть у гуртожитках, що вони мають обов’язково прийти на виборах і обов’язково обрати Палицю.

«В мене є інформація, що всі декани та заступники деканів будуть оформлені як спостерігачі. І ми зможемо це перевірити у день голосування. Вони будуть стояти на своїх виборчих дільницях, де голосують їх студенти. Деканам заборонили до кінця виборців виїжджати за межі області, аби ніхто часом від роботи не відмовився і вони мають контролювати присутність студентів і по-друге, кількість студентів і як вони голосувати», - додав Михайло Шелеп.

Представник ОПОРИ закликав кандидатів у народні депутати, аби ті націлювали своїх спостерігачів на більш ретельне ставитися до таких дільниць, здійснювали за потребою фото чи відео фіксацію порушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке кричуще неподобство! Вже зробили зі студентів стадо баранів!
Відповісти
Зробили? Мені здається, що так було завше!
Відповісти
Баран-людина яка вірить, що вибори щось змінять і йде голосувати.
Відповісти
І через таких як ВИ! І маємо ПР і Ячнуковича при владі.
Відповісти
настав час позбавити СНУ статусу національного університету!
Відповісти
Як вже набридли подібні теми. Ну, як ви заставите проголосувати когось так як треба? Ніхто з вами в кабінку не зайде і бюлетня не замалює.
Відповісти
в гуртожитку є певна кількість студентів, вони усі там і прописані, і тільки вони там і голосують. Підрахують, потрібний кандидат набрав мало, і почнеться карусель.
Відповісти
В політєсі заставляють всіх хто прописаний в гуртожитку в обовязковому порядку іти на вибори. В разі не явки будуть проблеми при поселенні на наступний рік...
Відповісти
Як на мене, кожен громадянин в наш час просто зобов"язаний прийти на виборчу дільницю.
Відповісти
Останні новини
Декани у Луцьку контролюватимуть, як голосують студенти?
25 жовтень, 2012, 09:36