Лучанка про Люксембург: Вишукана європейська країна

Лучанка про Люксембург: Вишукана європейська країна
Героїня постійної рубрики Нотатки мандрівника - Олена Маланій вдруге розповідає ВолиньPost про свої мандри.

Люксембург - вишукана європейська країна, затишні місцеві кав'ярні та й помірна ціна для туристів цієї маленької держави, приваблює туристів з усього світу приїжджати й насолоджуватися нею. Про дешеві готелі, «блошиний» ринок та пишне застілля люксембуржців читайте далі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Туристичні вподобання. Подорожуючи Європою, хочеш побачити не лише «розкручені» країни, туристичні «Мекки», брендові столиці, культурно видатні місця (які, до речі, не завжди виправдовують твої очікування!). Хочеться блукати по закутках, відвідати провінції, колоритні національні родзинки, побачити на власні очі чудернацькі місцини. І чим далі, тим хочеться місць, позбавлених ошалілих натовпів.

Таким є Люксембург - колишня південна провінція Нідерландів. Це крихітний трикутник на північному заході Європи, між Францією, Німеччиною і Бельгією. Площа Люксембургу – всього-на-всього 2 600 кв. км. Це одна з найменших держав Європи. Але її жителі вважають себе самостійним і гоноровим народом.

Ця розкішна, хоч і маленька країна - одна з найзаможніших у сучасній Європі, вона «розбагатіла» завдяки видобуванню руди. Тут 222 закордонні банки з досить високою процентною ставкою (німці полюбляють тримати свої заощадження саме тут), безліч торговельних представництв великих компаній зі світовим ім’ям. Люксембург традиційно вважається діловою столицею Європи разом із Брюсселем та Страсбургом.

ЧИТАТИ ВСЮ СТАТТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка про Люксембург: Вишукана європейська країна
27 січень, 2017, 22:23