Переслідування бійців 51-ї бригади перейшло межі здорового глузду, - Гузь до Луценка

Переслідування бійців 51-ї бригади перейшло межі здорового глузду, - Гузь до Луценка
Волинський нардеп Ігор Гузь просить генпрокурора Юрія Луценка взяти під особистий контроль ситуацію із кримінальними справами щодо бійців колишньої 51-ї бригади.

Про це він написав у Facebook

«Третій рік війни на Сході і вже третій рік військова прокуратура тягає воїнів 14 (51) ОМБР по судах і не може закрити проти них незаконні провадження. Цього разу, вкотре, ситуація дійшла до абсурду: через некомпетентність працівників прокуратури Луцького гарнізону у допиті свідків, боєць Хвас Олександр на милицях змушений був зайвий раз їхати до суду, який знаходиться в іншому районі», - стверджує нардеп.

«Очевидно, військовій прокуратурі байдужі розпорядження Юрія Луценка про закриття проваджень проти бійців, я вже не говорю про елементарну повагу до бійців, які повернулись з війни фізично травмованими», - йдеться в його дописі.

«Я прошу Генерального прокурора взяти під особистий контроль дане питання та не допустити подальших знущань над бійцями 14 (51) ОМБР, бо це вже давно перейшло межі здорового глузду. Воїнів потрібно шанувати, а не тягати по судах!» - написав нардеп і оприлюднив копію відповідного звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переслідування бійців 51-ї бригади перейшло межі здорового глузду, - Гузь до Луценка
27 січень, 2017, 12:02