Хобі, заплив, активність: які слова потрапили в «Абетку» Ігоря Гузя

Хобі, заплив, активність: які слова потрапили в «Абетку» Ігоря Гузя
На ВолиньPost продовжується рубрика «Абетка», в якій ви зможете прочитати цікаві, відомі та не дуже факти про знаних волинян. Для наповнення нашої абетки ми не проводили спеціального опитування, а відшукали інформацію, про яку гості «Абетки» розповіли у своїх виступах чи інтерв'ю.

Василина Боруцька
зібрала асоціації до літер алфавіту, які виникли у журналістів при згадці про народного депутата України Ігоря Гузя.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ АБЕТОК

Публікуємо уривок з статті:

А - активність


За результатами моніторингу Громадянської мережі ОПОРА Гузя не один раз визнавали одним із найактивніших у Раді депутатів-мажоритарників.

Активність депутатів оцінювали на основі показників кількості постанов, законопроектів та запитів, відвідуваності засідань ВРУ, виступів, кількості і регулярності роботи громадських приймалень депутата, особистих прийомів громадян, робочих поїздок в округ та участі у роботі місцевих органів влади, звітування депутата про свою роботу.

При формуванні загального рейтингу, враховували роботу депутата в парламенті і на окрузі. До прикладу, Ігор Гузь зайняв 3 місце як за активністю в парламенті, так і в окрузі.

Протягом роботи в Раді у 2015-2016 роках Гузь подав 30 законопроектів, 13,5% з яких стали законами. Нардеп подав 1678 депутатських звернень та 49 депутатських запитів. За два роки він не пропустив жодного пленарного засідання.

З – заплив

Політик є великим любителем перепливати озера, і не полишає цієї звички навіть у не зовсім теплу пору року.

Відтак, останні два «парні» запливи Гузя викликали велике зацікавлення у волинян та активно висвітлювали у ЗМІ. 7 жовтня 2016 року Гузь спільно з очільником Волиньради Ігорем Палицею переплив Згоранське озеро, а вже 26 жовтня «штурмував» Біле озеро на Рівненщині, разом із колегою-нардепом Юрієм Вознюком.

Х – хобі

Політик серйозно захоплюється бігом та плаванням та активно пропагує ці види спорту. 22 серпня 2012 року в рамках кампанії «Врятуємо Світязь», що мала на меті привернення уваги громадськості до проблеми розбудови Хотиславського кар'єру зі сторони Білорусі, нардеп за 2 години 46 хвилин переплив найбільше озеро Шацьких озер — Світязь.

А 20 серпня 2016 року Ігор Гузь разом із побратимом Валерієм Макаруком переплив Світязь по довжині, подолавши понад 8 кілометрів за 7 годин і 23 хвилини. Заплив присвятили 25-й річниці Незалежності України. За словами депутата, цей заплив став початком кампанії за здоровий спосіб життя "Перепливаємо", у рамках якої планували масові запливи через озера Волині та України загалом.

ЧИТАТИ ВСЮ "АБЕТКУ" ІГОРЯ ГУЗЯ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хобі, заплив, активність: які слова потрапили в «Абетку» Ігоря Гузя
28 січень, 2017, 08:11