Луцька лікарня відзвітувала про стан роботи за 2016 рік

Луцька лікарня відзвітувала про стан  роботи за 2016 рік
У Луцькій міській клінічній лікарні відбулася підсумкова медична рада, на якій було проаналізовано показники роботи закладу у 2016 році та окреслено завдання на 2017 рік.

З доповідями, відповідно до напрямків роботи, виступили заступник головного лікаря закладу з медичної частини Володимир Шендибило, заступник головного лікаря закладу з хірургічної допомоги Олександр Федорчук, заступник головного лікаря з медсестринства Надія Бортник, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, аналізуючи показники роботи міської лікарні, доповідачі зазначили, що за 2016 рік основні планові завдання закладу виконані, зафіксовано збільшення кількості пролікованих хворих та кількості пацієнтів, яким надано допомогу амбулаторно.

Так, зокрема, було проліковано 22 782 хворих (2015 рік - 22 436). Середній ліжкодень становить 10,7 дня (2015 рік - 10,9).

Головний лікар закладу Лариса Духневич проаналізувала фінансово-господарську діяльність у 2016 році. Так, вона розповіла, що середня вартість одного ліжко-дня за звітний період склала:

на харчування – 8,66 грн – загальний;

– 34,79 грн – для ветеранів війни;

на медикаменти:

за бюджетні кошти – 26,12 грн.

з субвенціями з обласного бюджету для проведення інгаляційної анестезії та на заходи Програми «Волинькард» - 30,88 грн

для ветеранів війни - 39,35 грн;

з залученими коштами – 41,43 грн;

з врахуванням коштів витрачених пацієнтами – 144,79 грн.

Крім того, медики підрахували, що пацієнтами лікарні за 2016 рік у фармацевтичній мережі придбано медикаментів на суму 25 266,3 тис. грн.

В умовах обмеженого бюджетного фінансування, додатковим джерелом для покращення матеріальної бази та професійного розвитку персоналу є участь у грантових міжнародних програмах.

Лариса Духневич зазначила, що за рахунок спонсорської допомоги ведеться капітальний ремонт відділення загальної хірургії – проведено ремонт санітарних кімнат, замінено вікна та двері на енергоощадні, замінено електропроводку, замінено підлогове покриття.
Ведеться ремонт коридорів, перев’язувальних. Проведено ремонт сходових кліток лікувального корпусу.

За рахунок коштів з бюджету розвитку міста у І півріччі цього року проведено замінену двох ліфтів закладу на сучасні автоматичні – на їх встановлення витрачено 719,8 тис грн. Виконано ремонт покрівлі операційного блоку, вартість робіт склала 721 тис. грн. Відремонтовано покрівлю овочесховища, витрачено 147 тис. грн.

Крім того, головний лікар закладу підняла і проблемні питання, які потребують вирішення, а це, зокрема, добудова відділення невідкладної допомоги, створення консультативного відділення, оновлення матеріально-технічної бази тощо.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні на ютубі вийшло продовження скандального фільму "Духневич і Кошель пліснява на волинській медицині".Фільм виклав громадський рух "Рідна Волинь".
Відповісти
Сьогодні на ютубі вийшло продовження скандального фільму "Духневич і Кошель пліснява на волинській медицині".
Відповісти
Останні новини
Луцька лікарня відзвітувала про стан роботи за 2016 рік
27 січень, 2017, 17:01